1 persoonsbed van hout

Het 1 persoonsbed van hout is een mooi, robuust en bovendien duurzaam bed. Drie belangrijke redenen om het houten bed in ieder geval te overwegen. Mooi dankzij het gebruik van natuurlijke materialen. Robuust vanwege de stoere uitstraling daarvan en duurzaam dankzij het stalen frame aan de onderzijde. Het bed zit daardoor op een zeer stevige wijze in elkaar.

Beschikbaar in diverse modellen en bijvoorbeeld met een nachtkastje. Zodat je de keuze hebt uit verschillende ontwerpen voor in de slaapkamer. Het eenpersoonsbed is goed geschikt voor in de kinderslaapkamer, de logeerkamer of in een kleinere kamer waar je toch een mooi bed neer wilt zetten.

Houten bedden

We zijn bij Gussta gespecialiseerd in houten bedden. We begonnen met 2 persoonsbedden, maar ontdekten dat ook de bedden voor 1 persoon zeer gevraagd zijn. We maken daarvoor gebruik van dezelfde hoogwaardige materialen. Het bed is altijd gemaakt van hout. We maken gebruik van eikenhout en steigerhout. Beiden goed geschikt en in een verschillende prijscategorie. Op die manier is het eenpersoonsbed van hout voor iedereen bereikbaar. Voor een robuuste en stoere uitstraling in de slaapkamer, in een goed bed dat jaren mee kan.

Tip: het is niet nodig om het houten bed voor 1 persoon af te lakken. Wij zorgen voor een bed met het juiste vochtpercentage, dat we desgewenst bovendien netjes voor je in elkaar kunnen zetten.

Eenpersoonsbed: lattenbodems en matrassen

Het eenpersoonsbed van hout bestaat uiteraard uit een paar verschillende onderdelen. We zorgen voor de ombouw, die je kunt combineren met de verschillende lattenbodems. Dit is de basis van het bed, waar je vervolgens het matras op kunt plaatsen. Op die manier ontstaat er een 1 persoonsbed, waarin je comfortabel kunt gaan liggen.

Goed van kwaliteit en met een uniek ontwerp. Het hout zorgt voor een natuurlijk karakter in de slaapkamer. Het voegt sfeer en warmte toe, die je verder kunt vergroten door gebruik te maken van mooie accessoires. Je hebt online de keuze uit verschillende eenpersoonsbedden van hout, zoals je ook de keuze hebt uit de 2 persoons houten bedden.

1 persoonsbed kopen

Wil je een 1 persoonsbed van hout kopen? Wij zorgen er online met de bedden voor dat je kunt kiezen uit verschillende modellen. Kijk goed naar de beschikbare breedtematen van het bed. Een eenpersoonsbed meet standaard 90cm en is eventueel beschikbaar in 80cm. Op die manier heb je voldoende ruimte om zelf comfortabel te kunnen slapen. Terwijl je aan de andere kant handig kunt voorkomen dat het bed van hout in de slaapkamer teveel ruimte in zal nemen.

Op zoek naar een mooi eenpersoonsbed van hout? Bekijk onze bedden of neem contact op voor vragen. We horen graag van je.