2 persoonsbed van hout

Het 2 persoonsbed is in Nederland de meest populaire keuze. Een bed in 160 x 200cm voor twee personen. Of in 180 x 200cm en zelfs 200 x 200cm, voor de bredere tweepersoonsbedden. Een ruime keuze voor twee personen, om samen comfortabel in te slapen. Gemaakt van hout of uitgevoerd in andere materialen, het is in Nederland het populairste bed. Voorzien van een comfortabel matras en met aan beide zijden eventueel mooie nachtkastjes. Op die manier is het bed compleet en zorgt het in de slaapkamer zowel voor comfort als voor een geheel met een mooie uitstraling.

Houten bedden

Gussta is jouw specialist in houten bedden. Dat geldt voor de verschillende formaten, waaronder natuurlijk het populaire 2 persoonsbed. We zorgen er daarmee voor dat je een bed in 160, 180, 200cm of een andere breedtemaat kunt bestellen. Goed geschikt om samen in te slapen en daarmee de ideale keuze voor in de slaapkamer. De houten bedden voor twee personen maken we van verschillende materialen. Zoek je een eiken 2 persoonsbed of een steigerhouten tweepersoonsbed? Het zijn twee van de materialen die we gebruiken voor de bedden. Goed van kwaliteit en met een stoere look.

Tip: we gebruiken voor de bedden hout en metaal. Dit laatste gebruiken we voor het frame, dat we haast onzichtbaar kunnen wegwerken aan de onderzijde.

Onze houten 2 persoonsbedden kunnen we volledig op maat maken. We zorgen voor de lengte en de breedte die je wenst. Bijvoorbeeld extra lang en extra breed, of aan de andere kant juist compacter om die goed in de kleinere slaapkamer te kunnen plaatsen. We denken graag met je mee over de ideale afmetingen voor het tweepersoonsbed.

Tweepersoonsbed: lattenbodems en matrassen

Het tweepersoonsbed gebruiken we met een lattenbodem. Dit biedt belangrijke ondersteuning voor het lichaam, door het matras. Uiteraard zijn er verschillende bodems beschikbaar, bijvoorbeeld met de mogelijkheid om die te kunnen verstellen. En bekijk onze matrassen met pocketveren of van koudschuim. We denken graag met je mee over het ideale 2 persoonsbed, waarbij we zowel het hout, de lattenbodem en het matras netjes op elkaar afstemmen. Het resultaat is een bed dat heerlijk slaapt en een mooie stoere uitstraling heeft. Twee belangrijke elementen voor dat waar het in de slaapkamer allemaal om gaat.

2 persoonsbed kopen

Een 2 persoonsbed kopen en benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze houten bedden. Je kunt die eenvoudig online kopen, door aan te geven welk model je wilt. En door aan te geven van welke afmetingen je gebruik wilt maken en of je eventuele extra’s wenst. Wij gaan er dan voor je mee aan de slag, door het tweepersoonsbed op maat voor je te bouwen. Vragen? Neem dan contact met ons op.