• Gratis bezorging Nederland en België
  • 60 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren
  • Klantenservice

Sfeervolle opbergers

Wanneer je sommige spullen niet gebruikt wil je ze vaak liever uit het zicht hebben. Soms kun je iets, zoals het plaid waar het op het moment toch nèt iets te warm voor is binnen, niet zo gauw ergens kwijt. Een geheel nieuwe kast kopen zit er niet in, en bovendien staat er al genoeg tegen de muur. Als je dit herkent zijn de opbergers binnen onze collectie de oplossing voor jou!

Naast dat de opbergers uiteraard heel handig zijn om rondslingerende artikelen een plekje te geven, zien ze er ook nog eens hartstikke tof uit. Kies bijvoorbeeld voor een metalen opbergkoffertje voor naast het bed, zodat je met gemak schoon beddengoed op kunt slaan in een stoere kist en zo weer tevoorschijn kunt halen. Of, ga voor een rustieke leren buidel die je aan de zijkant van je bed kunt hangen om handig tijdschriften, boeken en je tablet op te kunnen bergen.

Maar, dat je iets opbergt betekent natuurlijk niet altijd dat je het uit het zicht wilt hebben. Je kunt het namelijk ook over een hele andere boeg gooien en de opberger juist gebruiken om de aandacht naar het artikel te trekken en het zodoende in het zonnetje te zetten. Bijvoorbeeld door middel van de stoere vitrine doosjes van glas en messing.

Opbergers kopen

Geïnteresseerd? De opbergartikelen zijn eenvoudig via onze website te bestellen. Op iedere productpagina kom je door middel van een handig overzicht snel meer te weten over de producten, zoals de materialen waarvan ze gemaakt zijn, de afmetingen, evenals inspiratie voor waar de artikelen een plekje kunnen vinden in jouw inrichting.

Heb je vragen over de opbergers? Twijfel niet te veel en neem gerust contact met ons op door te bellen naar 033 20 22 695 of een e-mail te versturen. Wij helpen je graag bij het realiseren van het interieur van je dromen!

 

WE HEBBEN EEN NIEUWSBRIEFBlijf op de hoogte van het laatste nieuws en speciale aanbiedingen van GUSSTA.