Eikenhouten bed zegt U
Schrijf een beoordeling
€ 925,00
Levertijd: 5-6 weken
- +
  • Gratis bezorging vanaf € 50
  • Gratis retour
  • Montage aan huis mogelijk
  • 30 dagen bedenktijd

Eikenhouten bed industrieel met stalen U


Stoer bed gemaakt van massief eiken. Zonder twijfel absoluut een echte aanwinst in de slaapkamer en heerlijk om in te slapen. Het bed wordt gemaakt van 52 mm dikke rustiek eiken planken die wij terug schaven naar 40 mm dikte.


Rustiek eiken wil zeggen dat in het hout noestjes en scheurtjes voorkomen. Deze kenmerken van het hout geven het hout zoveel meer karakter dan wat er standaard te koop is. Al het hout wordt goed gecontroleerd op bruikbaarheid voor een bedombouw.


Het onderstel is industrieel uitgevoerd. Dat wil zeggen dat je de lasnaden nog ziet en het staal is afgewerkt met een blanke coating als beschermlaag. Superstoer! Het bed wordt standaard geleverd exclusief lattenbodems en matras.


Hoofdbord


Optioneel is het bed leverbaar met een eiken hoofdbord. Het hoofdbord zoals afgebeeld op de foto is 60 cm. Het eikenhouten hoofdbord is ook leverbaar in 80 cm hoog.


Afwerking eiken bed


Het bed kunnen we met een blanke matte lak afwerken. Met de matte lak is het hout beschermd en blijft de oorspronkelijke kleur van het hout zoveel mogelijk behouden.


Montage bed


Het bed wordt in delen geleverd en is eenvoudig zelf te monteren. Wil je liever dat wij het in elkaar zetten dan kan dat. Het enige wat je dan moet doen is de optie aanvinken en wij doen de rest.