Ga naar de inhoud

Houten eenpersoonsbedden

Test introductie tekst!

Filters

Houtsoort

Levertijd

Uw houten eenpersoonsbedden specialist

Op zoek naar een stoer houten eenpersoonsbed en ben je daarvoor op zoek naar een onderscheidend assortiment? Wij zijn jouw specialist op het gebied van houten bedden met diverse stoere en robuuste ontwerpen die het karaktervolle middelpunt van jouw slaapkamer zullen zijn.

Een eenpersoonsbed van hout is een uitstekende keuze wanneer je graag een rustieke, gezellige, maar toch stoere slaapkamer inrichting wilt. Onze bedden zijn gemaakt van oud hout van hoogwaardige kwaliteit. Wat ze zo bijzonder maakt is dat de planken en balken al echt geleefd hebben en dus de test des tijds overtuigend doorstaan hebben. Zo hebben de houten planken bijvoorbeeld gediend als onderstel van een treinwagon, of stond het ooit hoog in de Noorse bergen als houten hutje. Door deze geschiedenis heeft het hout tekens van het leven overgehouden in de vorm van noestjes en scheurtjes die het hout een levendige en vooral stoere uitstraling geven.

Eenpersoonsbedden in vele vormen en maten

Onze houten eenpersoonsbedden zijn beschikbaar in verschillende binnenmaten, van 90/200 cm tot 120/220 cm. Je kunt er tevens voor kiezen om je eenpersoonsbed af te laten werken om het te beschermen tegen vocht en vlekken. Door middel van matte lak kunnen we een berschermlaag aan het houten bed toevoegen zonder de kleur van het hout aan te tasten. Daarbij blijft met de dunne laag lak het profiel van het hout behouden, waardoor je de kleine oneffenheden in het hout, zoals de golfjes in de vlammetjes en kleine ribbeltjes, kunt blijven voelen.

Ook kun je bij de eenpersoonsbedden van massief eikenhout kiezen uit een aantal verschillende kleuren, waaronder: grey wash, white wash, donkerbruin en pure olie. Zo slaap jij straks in een bed met karakter wat precies voldoet aan jouw esthetische wensen.

Tot slot zijn een aantal van onze eenpersoonsbedden uitgerust met stalen hoekprofielen die berschermt zijn met een transparante coating. Je kunt
kiezen uit de kleuren: zwart, wit, blauwgrijs, groengrijs en industrieel (een echte metaalkleur). Zo kun je het bed helemaal afstemmen op het interieur in jouw slaapkamer.

We staan voor je klaar!

Een nieuw bed uitzoeken is iets wat digitaal lastig kan zijn. Om die reden helpen we je dan ook graag bij het vinden van je droom bed en staan klaar om je wensen en interesses te bespreken tijdens een showroom afspraak. Tijdens een afspraak kun je vrijblijvend de houten bedden in het echt bekijken en aanvoelen. Tevens staan wij dan voor je klaar om alle vragen die je hebt te beantwoorden!

Zit het bed van jouw dromen er dan toch niet tussen, maar weet je wel wat je wilt? Geen probleem! Wij zijn dol op maatwerk en gaan graag met je in gesprek om jouw droom bed te realiseren. Neem gerust contact op!

Tip: Geen tijd om een bed te monteren? Voor een kleine meerprijs komen we het houten eenpersoonsbed gewoon voor je in elkaar zetten.

Een eenpersoonsbed van hout kopen

Wil je graag een eenpersoonsbed kopen? Onze bedden zijn gewoon online te bestellen! Houd er wel rekening mee dat ze niet standaard met matras of lattenbodems worden geleverd. Door ons gevarieerde aanbod aan matrassen en lattenbodems kun je echter met gemak jouw complete droombed via onze website samenstellen. Wanneer de bestelling is geplaatst gaan we meteen aan de slag om er een schitterend bed van te maken waar je altijd heerlijk in zult slapen.

Aanbevolen categorieën:
Rustiek eiken
Oud eiken

Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95