Oud eikenhouten bed Barney
Hout:       Oud eiken
Dikte: 4 cm
Buitenmaat: Binnenmaat + 8 cm
Hoogte bed ombouw: 38 cm
Hoogte hoofdbord: 78 cm
Inlegdiepte: 16,5 cm
Ruimte onder het bed: 19 cm

Zwevend oud eikenhouten bed Barnwood


Zwevend bed gemaakt van oud eikenhouten planken. De eiken balken zijn meer dan 200 jaar oud. Zeer bijzonder eiken hout. De sporen van de jaren in het hout geven het bed een stoer karakter. Ooit als schuur, door weer in wind in de Oostenrijkse bergen, nu dan eindelijk zijn rust gevonden als bed. Een mooi tweede leven. De oud eiken balken worden terug geschaafd naar 4 cm dikte. Het verweerde in het hout blijft mooi zichtbaar.


De inlegdiepte voor lattenbodem en matras is bij dit barnwood bed 16,5 cm. Het bed wordt standaard geleverd exclusief lattenbodems.


Hoofdbord


Optioneel is het bed leverbaar met een hoofdbord van 78 cm of 98 cm hoog. De hoogte van het hoofdbord wordt gemeten vanaf de grond tot de bovenkant van het hoofdbord.


Afwerking bed


Het bed kunnen we afwerken met een blanke twee componenten lak. Daarmee is het hout beschermd en blijft de oorspronkelijke kleur van het hout zoveel mogelijk behouden.


Nachtkastje oud eiken


De oud eiken nachtkastjes aan het bed (zoals op de foto) zijn in dezelfde stijl gemaakt als het bed. Deze nachtkastjes zijn apart bij te bestellen.


Montage bed


Het bed wordt in delen geleverd en is eenvoudig zelf te monteren. Met z'n twee heb je het bed zwevend en wel in 20 minuten staan. Wil je liever dat wij het in elkaar zetten dan kan dat. Het enige wat je dan moet doen is de optie aanvinken en wij doen de rest.

€ 995,00
Levertijd: 4-5 weken
Binnenmaat
  • ✓ Gratis bezorging Nederland en België
  • ✓ 60 dagen bedenktijd
  • ✓ Gratis retourneren
  • ✓ Betaling bij aflevering
  • ✓ Maatwerk mogelijk
  • ✓ Handmade in Holland
  • ✓ In showroom
Het bed in het echt bekijken? Plan een afspraak in onze showroom. > Maak afspraak