Ga naar de inhoud

Stalen Hemelbed Stähle

Stalen frame in diverse kleuren
Stevige constructie

1.450,00
Levertijd: 6-7 weken
  • check Gratis bezorging Nederland en België
  • check 60 dagen bedenktijd
  • check Gratis retourneren
  • check Betaling bij aflevering
  • check Maatwerk mogelijk
  • check Handmade in Holland
  • check In showroom

Stalen Hemelbed Stähle

Stalen frame in diverse kleuren
Stevige constructie

Binnenmaat


Hoofdbord


Afwerking oud eiken


Kleur frame


Montage

1.450,00

Omschrijving

Stalen hemelbed

Een hemels bed helemaal van staal. Geen poes pas maar een stoer stalen bedframe met een enorme uitstraling die klaarstaat om jou een heerlijke nacht te bezorgen. Het bed wordt speciaal voor jou handgemaakt in Nederland. Het stalen frame is in verschillende kleuren leverbaar. En wel in de kleuren zwart, wit, groengrijs en blauwgrijs.

Het hemelbed is nogal fors en is daarom opgebouwd uit losse componenten die in elke woning naar boven kunnen en ter plekke kunnen worden gemonteerd. Absoluut een solide constructie die stevig met 4 poten op de grond staat. Het bed wordt geleverd inclusief een houten lattenbodem.

Oud eiken hoofdbord

Het bed is optioneel leverbaar met een massief eiken hoofdbord. Op de foto is het bed uitgevoerd met een hoofdbord van 107 cm oud eiken. Maar is ook verkrijgbaar in een lagere variant van 87 cm. De hoogte van het hoofdbord wordt gemeten vanaf de grond tot de bovenkant van het hoofdbord. Wil je het liever nog hoger, neem dan even contact met ons op. Maatwerk is zeker mogelijk!

Afwerking oud eiken hoofdbord

Qua afwerking van het oude eiken is er een optie. Namelijk met matte lak. De matte lak is nagenoeg niet te zien en het hout is dan wel volledig beschermd. Mocht je het bed willen afnemen met een vochtige doek dan wordt daarmee vlekvorming voorkomen. Omdat het oud hout is, beschermd het ook tegen eventueel afgeven van het hout. Ons advies is om die reden dan ook wel het oude hout af te werken met de matte lak. Tevens zit er een Uv-filter in de lak die de verkleuring van het hout vertraagd.

Stalen frame hemelbed

Het stalen frame kunnen we in verschillende kleuren afwerken. Het bed zoals op de foto is afgewerkt met een zwarte poedercoating. Het is ook mogelijk om het bed in de kleuren zwart, wit, groengrijs of blauwgrijs te leveren. Op aanvraag zijn ook andere kleuren te realiseren.

Montage hemelbed

Het hemelbed is dus opgebouwd uit een stalen frame (losse componenten) en optioneel met een oud eiken hoofdbord. Het is uiteraard geen hogere wiskunde om het bed in elkaar te zetten, maar wel handig om dat met z’n tweeën te doen. Wil je liever dat wij het in elkaar zetten dan kan dat ook. Vink de optie montage aan en wij doen de rest.

Specificaties

hout Oud eiken
Dikte 4 cm
Buitenmaat Binnenmaat + 8 cm
Hoogte bed ombouw 28 cm
Hoogte hoofdbord 87 cm of 107 cm
Totale hoogte 225 cm
Ruimte onder het bed 24 cm
materiaal Staal

Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95