Duvet Doré Platinum 4-seizoenen dekbed
Merk: Ducky Dons
Vulling: 100% Mazurische dons 
Tijk: 100% katoen satijn geweven
Warmte klasse: 1,3 en 4
Bevestiging:  koppelknopen

Duvet Doré Platinum 4-seizoenen dekbed van 100% witte Mazurische ganzendons.


Dit dekbed van Ducky Dons bestaat uit 100% witte Mazurische ganzendons en behoort tot de top van de dekbedden. De tijk is gemaakt van 100% katoensatijn en zo dicht gestikt dat huisstofmijt niet door de tijk heen kan. Het 4-seizoenen dekbed bestaat uit twee delen die je eenvoudig kunt combineren door middel van koppelknopen.

Warmteklasse 1, 3 en 4


De twee delen bestaan uit verschillende warmteklasse. Daardoor is dit donzen dekbed geschikt voor elk seizoen. Als je de twee delen samen voegt krijg je warmteklasse 1. Warmteklasse 1 is een echt warm winter dekbed, zeer geschikt om de wintermaanden door te komen. Warmteklasse 3 is geschikt voor de lente en herfst. Warmteklasse 4 is een zomerdekbed die zelfs bij warm weer nog optimaal comfort geeft.RDS-gecertificeerd dons en veren


Het dons dat gebruikt wordt in dit dekbed is RDS gecertificeerd. Dit betekent dat de ganzen en eenden niet onder dwang gevoederd worden en ook niet levend geplukt worden. Het dons is volledig traceerbaar, van de boerderij tot de productie. Je slaapt dus nog lekkerder onder een dekbed met RDS dons.

€ 519,00
Levertijd: 1-2 weken
- +
  • ✓ Gratis bezorging Nederland en België
  • ✓ 60 dagen bedenktijd
  • ✓ Gratis retourneren