Zwevend bed van hout: bijzonder effect in de slaapkamer

Een zwevend bed van hout: een ware eye-catcher in de slaapkamer. Met een stalen constructie binnenin, bijna onzichtbaar weggewerkt. Een bed dat oogt te zweven, zelfs inclusief de nachtkastjes aan de beide zijden. Een mooi houten bed van uitstekende kwaliteit. Dat bovendien niet aan de muur bevestigd hoeft te worden, dankzij het stalen frame binnenin. Met pootjes die haast onzichtbaar zijn, voor een mooi bed dat gezien mag worden.

Eye-catcher in de slaapkamer

Op zoek naar een eye-catcher in de slaapkamer? Dan zijn onze zwevende bedden van hout een uitstekende keuze. Het zijn industriële bedden, dankzij de stoere combinatie van hout met stevig staal. Staal van binnenin, dat niet of nauwelijks zichtbaar is in de slaapkamer. En hout voor het bed, waar karakter uit spreekt.

Een mooi bed dat boven de grond lijkt te zweven en alleen al daarom een prachtige keuze is. Het middelpunt van de slaapkamer, zoals het hoort. Een bed om heerlijk in te slapen, dat er bovendien mooi uitziet en bijdraagt aan de styling van de kamer.

Zwevend bed van hout: diverse houtsoorten

Het zwevend bed van hout is beschikbaar in diverse houtsoorten. Allen met hun eigen karakter, altijd op basis van de hoogst mogelijke kwaliteit. Bekijk bijvoorbeeld de bedden in eiken en die in oud eiken, voor een unieke keuze op basis van de beste materialen. Of de bedden van oude balken en in notenhout. Het zijn mooie houtsoorten, die in combinatie met het stalen frame uitstekend geschikt zijn om het bed optisch te laten zweven.

Tip: het zwevend bed van hout zweeft niet echt boven de grond. De haast onzichtbare poortjes zorgen er samen met het stalen frame voor dat dit effect ontstaat. Het is dus niet nodig om het bed aan de wand te bevestigen.

Voor ieder type lattenbodem

Het zwevend bed van hout is volledig stabiel en uiteraard kun je rekenen op maatwerk. Dat betekent een bed op maat, dat boven de grond in de slaapkamer lijkt te zweven. En voor ieder type lattenbodem, behalve voor de rol lattenbodems zonder vast frame. Andersom is het goed mogelijk om gebruik te maken en een spiraalbodem en andere type lattenbodems. Zelfs elektrisch, om het bed gemakkelijk te kunnen verstellen.

Zwevend bed kopen: kies een houten bed

Een houten bed kopen dat lijkt te zweven? Bij Gussta bouwen we unieke bedden met een bijzonder karakter. Bedden die een verhaal vertellen en die met rest de eye-catcher van de kamer zijn. En dat zeggen we niet alleen zelf, het zijn de reacties van onze klanten. Blij met hun zwevende bed, dat dankzij de constructie van stevig staal boven de grond lijkt te zweven.