Ga naar de inhoud

Leren kussens

Leren kussens

Bij deze leren hoofdborden en kussens is gekozen voor een combinatie van stoer ogende materialen die bovendien ook nog van topkwaliteit zijn en optimaal comfort bieden.

Aan de binnenkant bevindt zich uiteraard een comfortabel foam kussen van hoogwaardige kwaliteit voor optimale ondersteuning. Het kussen heeft een stoer jasje aan van Kau-Lonka leer, wat een vorm van ‘pull up’ leer is. Dit staat niet voor een bepaald soort leer, maar heeft voornamelijk betrekking tot de manier waarop het behandeld is. Pull up leer houdt namelijk in dat het leer door middel van trekken onder spanning heeft gestaan. Hierdoor rekt het enigszins uit waardoor er kleurpatronen ontstaan in het leer.

Het resultaat: een prachtig leren hoofdbord met subtiel oneffen tinten die je rustieke of industriële interieur helemaal compleet maken.

Mogelijkheden met een leren hoofdbord

Heb je een bed zonder hoofdbord en zoek je een mooi kussen voor aan de muur? Door de zachte vulling zijn de leren hoofdborden lekker om tegenaan te leunen en door het sterke leer zal het hoofdbord nagenoeg niet doorhangen.

Of misschien heb je een mooi bankje tegen de muur staan en wil je graag een zacht kussen om tegenaan te zitten. Door de diverse afmetingen en kleuren kun je alle kanten op.

Een leren hoofdbord kopen

De leren hoofdborden zijn in veel verschillende hoogtes en breedtes te verkrijgen. Ook qua kleur is er een breed aanbod en kun je kiezen uit stoere kleuren zoals zwart, bruin, cognac, okergeel, donkerblauw, grijs, en donkergroen.

Bovendien kun je ervoor kiezen de hoofdborden met of zonder lusjes te bestellen. Wanneer je besluit een leren hoofdbord met lusjes te bestellen kun je er er ook voor kiezen één van de twee ophangsystemen erbij te nemen. Je kunt dan kiezen voor subtiele kleine beugeltjes die het kussen per lus omhooghouden, of een stoere brede stalen stang die het hoofdbord over de gehele lengte aan de lussen omhooghoudt.

Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95