Ga naar de inhoud

Roomdivider

Filters

Merk

Materiaal

Levertijd

Kleuren

Hoogte

Roomdivider

Voelt je woonkamer aan als een balzaal? Heb je graag veel planten in huis, maar zit je niet te wachten op een dozijn potten? Of heb je wellicht liever een klein beetje privacy op de werkvloer om ongewenste afleiding te voorkomen? Met een roomdivider doorbreek je open ruimtes om die vervolgens in te delen in gezellige afgezonderde ruimtes.

Materiaal

Onze roomdividers zijn gemaakt van massief eikenhouten bakken in verschillende afmetingen om de plantenkast een dynamische en levendige uitstraling te geven. Massief eikenhout staat bekent om zijn hardheid, duurzaamheid en natuurlijk een stoere rustieke uitstraling.

De houten bakken rusten op en binnenin het asymmetrische stalen frame waardoor de kast hartstikke stevig staat en niet bij een enkele onhandige beweging ter aarde zal vallen. Bovendien is het stalen frame in verschillende kleuren te verkrijgen, waaronder industrieel (een echte metaal kleur), zwart, blauwgrijs en wit. Zo kun je de roomdivider precies samenstellen zoals dat in jouw interieur het beste past.

Voordelen van een roomdivider

Uiteraard kan de roomdivider excellent een kamer opsplitsen zodat deze minder aanvoelt als balzaal en plaats maakt voor gezellige hoekjes. Hierdoor is de roomdivider ook ideaal voor het creëeren van een beetje privacy; of je dat nou nodig hebt op kantoor of thuis.

Daarbij biedt de roomdivider ook veel opslagruimte en kun je hem bijvoorbeeld aankleden met boeken, aandenkens, elektronische snoeren waarvan je al lang vergeten bent waar ze überhaupt bij horen, keukengereedschap, en zo voorts.

En heb je groene vingers, dan kun je ook contact opnemen met ons en zorgen wij ervoor dat je met een deskundig plantenleverancier kunt overleggen over de ideale botanische inrichting van jouw roomdivider!

Een roomdivider kopen

Wij bieden onze roomdivider aan in verschillende breedtes, namelijk: 150cm, 200cm, 250cm en 300cm. Zo kun je met gemak een ruimte opsplitsen met een enkele roomdivider. Ook bieden wij de keuze uit meerdere kleuren staal voor het frame, waaronder industrieel zwart, blauwgrijs en wit. Enthousiast over de mogelijkheid om de roomdivider met planten aan te kleden? Voeg dan bij bestelling gerust een bestelnotitie toe en dan zullen wij zorgen dat je met de plantenleverancier in contact komt.

Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95