Ga naar de inhoud

Bed van eiken hout: houten bed van topkwaliteit

person

gussta

calendar_month 26/08/2017

Het houten bed is stoer, robuust en rustiek. Beschikbaar in verschillende soorten hout, waaronder het hoogwaardige eiken. We zorgen er bijvoorbeeld met een zwevend bed van eiken voor dat u een bijzonder element in de slaapkamer kunt plaatsen. Sterker nog, u stelt dat centraal voor een prachtige uitstraling van het interieur.

Uiteraard heeft u daarnaast de keuze uit een aantal andere modellen, zowel in 1-persoons als 2-persoons. Afgestemd op uw specifieke wensen, zodat u een mooi houten bed kunt kopen.

Rustieke eiken balken

U kiest met een bed van eiken in hout voor een mooie rustieke uitstraling. Dat komt deels door de noesten en scheuren die we er bewust in laten zitten. Dit draagt bij aan het karakter van het bed. Ook de verbindingen op de hoeken dragen daar krachtig aan bij. We maken voor de houten bedden bijvoorbeeld gebruik van stevige moeren. We plaatsen die bewust zichtbaar, zodat de beide materialen elkaar letterlijk en figuurlijk versterken.

Esthetisch prachtig en tegelijkertijd uitermate stevig. Op die manier gebruiken we ook een frame van staal in het bed van eikenhout, al is dat natuurlijk niet zichtbaar. Op die manier zitten de bedden van hout slim en stevig in elkaar. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat ze boven de vloer lijken te zweven, waardoor het in meerdere opzichten een bijzondere verschijning is.

Noesten en scheuren in het houten bed

We maken in het bed van eikenhout bewust gebruik van noesten en scheuren. Dit zijn de element die het hout karakter geven, waardoor er een bijzondere uitstraling vanuit gaat. Ondertussen zorgen we voor het juiste vochtgehalte van het hout, waardoor het z’n stevigheid optimaal behoudt. Dit betekent dat het niet nodig is om het hout nog te behandelen. U kunt daar desgewenst een blanke lak op aanbrengen, maar het hout ook meteen in de slaapkamer zetten.

We zorgen er met het hoogwaardige hout van eiken voor dat u kunt rekenen op een mooi en duurzaam bed. Robuust en rustiek in de slaapkamer, uiteraard beschikbaar in het formaat dat u wenst en desgewenst met nachtkastjes en een hoofdbord.

Houten bed naar wens

Er meteen een hoofdbord bij laten maken of er met de nachtkastjes voor zorgen dat het bed compleet is? Er is allerlei maatwerk mogelijk, net als met betrekking tot de verschillende formaten. Zoekt u een eiken bed in 1-persoons of 2-persoons? We kunnen werken met de verschillende breedtematen, zodat u het bed goed af kunt stemmen op de ruimte die u beschikbaar heeft.

Meer weten over een bed van eiken of van hout in het algemeen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

 

 

Voorgestelde blogs


Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95