Ga naar de inhoud

De mooiste keuzes bij houten bedden: slaapkamer interieur tips

person

gussta

calendar_month 12/02/2018

De slaapkamer is dé plek waar je tot rust kunt komen. Dankzij een heerlijk bed met een goed matras, maar ook dankzij de heerlijk ontspannen sfeer die er heerst.

Tenminste, zo zou het moeten zijn. Het bed is een heerlijke plaats om tot rust te komen tijdens een dag hard werken of andere verplichtingen. Om ontspannen in slaap te vallen en de volgende morgen weer heerlijk fris te ontwaken. En dat lukt het best als ook de rest van het slaapkamer interieur daar goed op aansluit. Met houten bedden alleen ben je er niet.

Verlichting en een vloerkleed

De houten bedden stralen bijzonder karakter uit, dankzij hun stoere voorkomen. Versterk dat effect met verlichting en bijvoorbeeld een vloerkleed. Een kleed op de grond zorgt voor een warme uitstraling. En voor warme voeten op het moment dat je uit bed stapt.

Tip: kies liever niet voor een hoogpolig kleed. Dat is met name onder het bed lastig stofzuigen en schoonhouden.

Zorg er met de verlichting voor dat met name de muren uitgelicht zijn, net als bijzondere elementen die je daar hebt staan. En gebruik verlichting om bijvoorbeeld het hoofdbord van het bed te verlichten, waardoor het als een uitnodiging voelt om lekker het bed in te stappen.

Accessoires en de kleur op de muren

Gebruik accessoires voor in het slaapkamer interieur, bijvoorbeeld met een opvallend contrast ten opzichte van de andere kleuren die je gebruikt. De kleuren die je op de muur gebruikt bijvoorbeeld. En die kleuren mogen best wat donkerder zijn dan je gewend bent.

Juist in de slaapkamer zorgt dat voor een warme uitstraling en een heerlijk donkere sfeer, om goed bij in slaap te vallen. Kies ook de verlichting in een donkere geeltint en zorg ervoor dat het de accessoires zijn die voor wat lichtere tinten zorgen. Op die manier is alles goed in balans en komen ook de houten bedden het best tot hun recht.

Het slaapkamer interieur helpt je er op die manier voor te zorgen dat er een fijne sfeer ontstaat om bij in slaap te vallen. Helemaal ontspannen, zodat je de volgende morgen weer fris zal ontwaken en klaar bent om er tegenaan te gaan.

Stoere houten bedden: online kopen

En ontbreekt het nog aan een geschikt bed in de kamer? Bekijk onze houten bedden. Daarmee zorg je voor een bijzonder karakter met een stoere uitstraling. Belangrijke elementen voor een mooie slaapkamer, op basis waarvan je ervoor zorgt dat het interieur goed past bij de manier waarop je je in die ruimte zou moeten voelen. En heb je vragen over de houten bedden of over bijvoorbeeld de levering bij jou aan de deur? Neem contact op, we horen graag van je.

 

 

Voorgestelde blogs


Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95