Ga naar de inhoud

Een goedkoop houten bed: steigerhout met karakter

person

gussta

calendar_month 19/02/2018

Het houten bed: dé keuze voor karakter in de slaapkamer. Op basis van eiken of oud eiken, voor een geleefde uitstraling. En helaas boven budget? Dan is er gelukkig ook een goedkoper alternatief beschikbaar. In de vorm van een steigerhouten bed.

Het bed heeft op die manier wél de uitstraling en het karakter van hout, maar niet de hoge prijs van eiken of zelfs van oud eiken. Een fijne gulden middenweg, goed geschikt voor de Nederlander die zoekt naar een scherpe aanbieding.

Tip: het steigerhout dat we gebruiken is uitstekend van kwaliteit. Stevig en grotendeels vrij van kraken, dankzij de metalen constructie die we toepassen.

Zwevend boven de grond

Bovendien biedt het goedkope houten bed van steigerhout dezelfde mogelijkheden om die ogenschijnlijk te laten zweven. We maken gebruik van een stevige stalen constructie. Dat kunnen we echter op verschillende manieren doen. En ook met de poten zoveel mogelijk uit het zicht, waardoor het er vanaf de zijkant en voorkant op lijkt alsof het bed zweeft.

Een goed voorbeeld is ons steigerhouten bed Stealth. Dat bed lijkt te zweven boven de grond, samen met de nachtkastjes die we er meteen aan kunnen bevestigen. Het is op die manier een relatief goedkoop houten bed, gemaakt van materialen van de beste kwaliteit.

Stevige metalen constructie

En op zoek naar een ander goedkoop houten bed van goede kwaliteit? Dan is ons steigerhouten bed Hippo wellicht een goede keuze. Ook gemaakt van uitstekende kwaliteit hout, zodat je daar jaren met veel plezier op kunt liggen. Zonder dat je aan de andere kant een hoge prijs betaalt, waardoor het bed goed het midden houdt tussen twee werelden.

De houten bedden die we maken van steigerhout zijn goed van kwaliteit en gaan lang mee. Ze hebben niet het doorleefde karakter van eiken en van oud eiken. Toch gaat het wel degelijk om een houten bed, dat zorgt voor warmte en een stoere aanblik in de slaapkamer.

Houten bed kopen: helemaal op maat

En het beste van alles? Je kunt een houten bed kopen dat we netjes op maat voor je produceren. In de gewenste lengte- en breedtemaat. Afhankelijk van hoeveel ruimte je nodig hebt om goed te kunnen slapen. Of afhankelijk van de ruimte die er beschikbaar is in de slaapkamer. We zorgen er op die manier voor dat het houten bed er altijd goed in past en de aandacht krijgt die het verdient.

Meer weten over onze houten bedden of specifiek over de verschillen tussen steigerhout en eikenhout? Neem contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over. Net als over het houten bed in het algemeen, en waarom dat steeds populairder wordt.

Voorgestelde blogs


Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95