Ga naar de inhoud

Houten bed op maat: wat is er mogelijk?

person

gussta

calendar_month 09/08/2017

Het houten bed is stoer, robuust en vol karakter. En bovendien: op maat. Dankzij maatwerk mogelijkheden past het bed precies in de slaapkamer en is het daar het centrale element waar het om zou moeten gaan.

U heeft de keuze uit verschillende breedtematen en lengtematen voor het bed, waardoor u dat eenvoudig op maat kunt samenstellen. Voor een 1 persoons bed of een smal of juist breed 2 persoons bed? Geen probleem, we gaan er graag mee aan de slag nadat u een keuze heeft gemaakt voor bijvoorbeeld de breedte.

Breedtematen voor het houten bed

Op zoek naar een bed in 120 x 200 of in 140 x 200? Het zijn brede maten voor een eenpersoonsbed of (zeer) smalle maten voor een tweepersoonsbed. We noemen het daarom ook wel een twijfelaar. Het is een bed dat tussen de beide maten in valt. (Zeer) goed geschikt voor 1 persoon en, mits af en toe, eventueel geschikt om met twee personen in te slapen.

Uiteraard is het mogelijk om het bed in een van de bredere formaten te bestellen? Bekende keuzes zijn het bed in 160 x 200 of in 180 x 200cm. We spreken dan van een regulier 2 persoons bed of van een breed 2 persoons bed, ook wel bekend als Queen Size of King Size bed.

Buiten de standaardmaten om bieden we echter meer mogelijkheden voor de breedte van het houten bed. Het is bijvoorbeeld mogelijk om die in een breedte van 200cm te bestellen. Of aan de andere kant met een breedte van 90cm voor een 1 persoons bed. We kunnen alles maken tussen 90cm en 200cm breed, waardoor u eenvoudig kunt aangeven hoe het houten bed er voor u uit moet gaan zien.

Lengtematen voor het houten bed

Ook met betrekking tot de lengte bestaan er maatwerk mogelijkheden indien u kiest voor een bed van hout. Gebruikelijk in Nederland is een lengte van 200cm. Dat is voor de meeste mensen voldoende om er ontspannen languit in te kunnen liggen. Bent u langer dan gemiddeld en zoekt u naar een langer bed? We kunnen die ook maken in 210cm of zelfs 220cm lengte. Op die manier sluit het bed qua zowel breedte als lengte altijd goed aan bij uw wensen, zodat u daar heerlijk in kunt slapen.

Houten bed kopen

Uiteraard kunt u online een houten bed kopen, aan de hand van het formaat waar u gebruik van wenst te maken. We bieden de optie aan bij de bedden, waar u tevens een keuze kunt maken voor een hoofdbord, de afwerking en eventueel de montage aan huis. U kunt dit zelf doen of ons laten uitvoeren, net waar uw voorkeur naar uitgaat.

 

 

Voorgestelde blogs


Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95