Ga naar de inhoud

Steigerhout voor een kinderbed: stoer, creatief en in alle soorten

person

gussta

calendar_month 16/11/2020

Zoek je steigerhout voor een kinderbed? Het is een geweldige keuze, waarmee je zorgt voor een zowel stoer, creatief als uniek ontwerp voor in de kinderkamer. Je hebt de keuze uit verschillende afmetingen, waarmee we ervoor zorgen dat het bed precies past en dat je kleine meer dan voldoende ruimte heeft. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt, met het bed dat er door het hout automatisch voor zorgt dat het sfeer uitstraalt.

Ben je op zoek naar een bijzonder bed dat boven de grond lijkt te zweven? Gaat het je om een bed dat vooral stoer oogt, bijvoorbeeld om je kleine jongen er trots op te maken? Zelfs als het je gaat om een ander type steigerhouten ledikant helpen we je daar graag een goede keuze voor te maken. Zo weet je zeker dat het bed er geweldig uit zal zien, dat het hout niet te veel kost en dat het ondertussen van de beste kwaliteit is.

Zwevend boven de grond

Het kinderbed van steigerhout moet er natuurlijk bijzonder uitzien, om jouw kleine daar op een unieke manier mee te verwennen. Wat dacht je van een bed dat boven de grond lijkt te zweven? Zowel jouw kleine als andere kinderen zullen even twee keer moeten kijken, voordat ze door hebben hoe het precies werkt.

Wij zorgen er met een stalen constructie onder het bed van steigerhout voor kinderen voor dat het net lijkt of dit een eindje boven de grond lijkt te zweven. Er is eigenlijk sprake van stalen poten, die we netjes wegwerken om ze zo min mogelijk zichtbaar te maken. Dat doen we voor het eenpersoonsbed dat je voor de kinderen kunt gebruiken en we kunnen het zelfs voor elkaar krijgen bij een tweepersoonsbed.

Dus ben je op zoek naar een specifieke afmeting of wil je jouw kleine verrassen met een bed dat precies hetzelfde is als die van jullie? Wij zorgen voor een zwevend steigerhouten kinderbed. Om er net boven de grond voor te zorgen dat het wel heel aantrekkelijk wordt om lekker op tijd naar bed te gaan. Zodat het misschien wel een stuk makkelijker wordt om je kleine op tijd te laten slapen.

Stoer bed met zwarte metalen delen

Wil je het steigerhout voor het kinderbed juist combineren met de stoere eigenschappen van bijvoorbeeld metaal? Wij zorgen er op de hoeken voor dat het metaal bijdraagt aan de totale uitstraling van het bed. De hoeken voeren we uit in een zwarte kleur, om daar nog meer nadruk op te leggen en er een bijzondere verschijning van te maken.

Zo laten we je graag zien dat het met steigerhout voor het kinderbed goed mogelijk is om verschillende kanten op te gaan. Dus wil je het bed boven de grond laten zweven of moet het vooral stoer ogen? Wij zorgen ervoor dat je de uitstraling vindt waar je naar op zoek bent.

Zowel de metalen delen als het steigerhout dat we gebruiken voor het kinderbed zijn van uitstekende kwaliteit. We garanderen daarmee dat je kleine er heerlijk in zal slapen en dat jij er bovendien lekker lang plezier van hebt. En kies je ook zelf een bed dat op dezelfde manier is opgebouwd? Zo zorgen jullie ervoor dat er eenheid in huis ontstaat, ook als jij je kleine met een stoer en mooi bed wilt verrassen.

Steigerhouten ledikant

Het steigerhouten ledikant voor een kinderbed kunnen we leveren in allerlei afmetingen, afhankelijk van waar je naar zoekt en wat er in de kamer past. Dus gaat het je om een bed van 90 x 200, zoals een normaal eenpersoonsbed in Nederland? Zoek je naar een bed dat kleiner is, in de lengte of de breedte? Wij helpen je het bed te maken waar je naar op zoek bent, ook als je zoekt naar een meer bijzondere afmeting.

En twijfel je over het gebruik van steigerhout, eiken hout of oud eiken? We laten je de verschillen graag zien. Zo weet je zeker dat je daarmee een goede keuze maakt, om jouw kleine lekker te laten slapen. Het kinderbed van steigerhout hoeft aan de ene kant niet te veel te kosten, terwijl je aan de andere kant zeker weet dat het lekker lang meegaat.

Steigerhout heeft al een heel leven achter de rug, waardoor het ledikant zonder problemen tegen een stootje kan. Wij zorgen er met het hout voor dat jij zeker weet dat je daar jarenlang zonder problemen op kunt vertrouwen. Zo maak je een goede keuze op basis van uitstekende kwaliteit, terwijl wij ervoor zorgen dat je daar bovendien een scherpe prijs voor betaalt.

Steigerhout voor een kinderbed

Word je blij van het steigerhout voor een kinderbed (https://www.gussta.nl/houten-bedden/houten-eenpersoonsbedden)? Wij helpen je er graag mee, ook als je nog niet precies weet waar je naar op zoek bent of wat je een mooie keuze vindt. We zorgen ervoor dat je het kinderbed helemaal op maat kunt samenstellen. Dus zoek je een kleiner, een groter of een smaller of een breder bed? Dankzij onze flexibiliteit bouwen we in steigerhout het kinderbed waar jij naar op zoek bent.

En wil je daar allebei de kinderen blij mee maken of zoek je naar een bed dat je ook meteen zelf kunt bestellen? Wij zorgen ervoor dat jullie de bedden netjes op elkaar af kunt stemmen. Of juist heel verschillend kunt maken natuurlijk, als dat is waar je naar op zoek bent. En twijfel je over de beste keuze of zoek je er dekbedovertrekken, een mooi vloerkleed en andere accessoires bij? We helpen je er graag mee, zowel voor het steigerhouten kinderbed als wanneer je jouw slaapkamer opnieuw wilt inrichten met een mooi houten bed.

Voorgestelde blogs


Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95