Ga naar de inhoud

In verband met de vakantie periode is onze werkplaats gesloten van 29 juli tot en met 16 augustus. Bestellingen waarvan de levertijd binnen deze periode valt of die besteld worden in deze periode hebben een levertijd van plus 2-3 weken.

Stoer karakter voor het houten bed: stalen hoekprofielen

person

gussta

calendar_month 13/04/2017

Onze houten bedden combineren oerdegelijke materialen met afwerkingen in gedurfde kleuren en materialen. Waar je dat bijvoorbeeld aan ziet? De stalen hoekprofielen op het FAT bed. We zorgen er daarmee voor dat we twee stoere materialen combineren, in een houten bed dat bovendien boven de grond lijkt te zweven. Het resultaat is een unieke presentatie voor in de slaapkamer, zoals niemand anders die uit je omgeving zal hebben.

Hout met staal

Het hout laat zich gemakkelijk bewerken, is oerdegelijk, zeer stevig en combineert bovendien goed met een aantal andere materialen. Dit geldt bijvoorbeeld voor het gebruik van de stalen hoekprofielen die we op het bed kunnen aanbrengen. In de kleur groen krijgt het hout een mooi uitstraling, vooral wanneer er groene accessoires in de kamer beschikbaar zijn. We zorgen er daarmee voor dat het bed de aandacht zal trekken, waardoor dit het centrale element van de slaapkamer wordt.

We maken zowel voor het hout als voor het staal gebruik van de best mogelijke materialen, die we volledig op maat en op een degelijke wijze verwerken. Dat betekent een duurzaam karakter voor het complete bed, afgestemd op uw specifieke wensen. We kunnen de houten bedden maken in 180 x 200 of 210cm, net als in iedere andere maat die je wenst.

Hoofdbord bij het bed

Het hoofdbord bij de houten bedden is optioneel. Afhankelijk van de kleur en het materiaal van de achterwand creëer je daarmee een nog meer stoere uitstraling. Je maakt het bovendien eenvoudiger om rechtop in bed te zitten, bijvoorbeeld om een boek te lezen. Dankzij het maatwerk kunnen we het hoofdbord meenemen en werken aan de nachtkastjes aan de zijkant. Sterker nog, we kunnen die mee laten ‘zweven’ met de rest van het bed.

Zwevend boven de grond

De houten bedden ontlenen een deel van hun bijzondere uitstraling namelijk aan het feit dat ze boven de grond lijken te zweven. Dat is uiteraard niet het geval, maar de pootjes zijn vanaf een gemiddelde kijkafstand in ieder geval niet zichtbaar. De donkere kleur daarvan zorgt er tevens voor dat ze verborgen blijven, zodat het bed een bijzonder stoere uitstraling krijgt.

Meer weten over de mooie houten bedden en de manier waarop we zorgen voor een stoer karakter met de combinatie van hout en staal? Op zoek naar andere kleurencombinaties of benieuwd naar het gebruik van het eiken hout en andere soorten hout? We vertellen je er graag meer over en kunnen het houten bed volledig op maat voor je maken.

 

Voorgestelde blogs


Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95