Ga naar de inhoud

In verband met de vakantie periode is onze werkplaats gesloten van 29 juli tot en met 16 augustus. Bestellingen waarvan de levertijd binnen deze periode valt of die besteld worden in deze periode hebben een levertijd van plus 2-3 weken.

Wit dekbedovertrek: landelijk en lekker losjes op het bed

person

gussta

calendar_month 15/06/2020

Een wit dekbedovertrek kopen? De luxe keuze zoals je die in de mooiste hotels vindt. Om jouw bed prachtig mee op te maken, waarmee de verleiding heel groot wordt om de volgende keer lekker vroeg naar bed te gaan. In een landelijke en losse stijl of juist meer elegant en strak opgemaakt. Omdat je met de dekbedovertrekken in wit alle kanten op kunt, afhankelijk van de sfeer die je er wilt creëren.

Ga je voor de dekbedovertrekken in de materialen met een lichte glans? Of houd je meer van landelijk en een stoere natuurlijke stijl? Stem de overtrekken af op het bed dat je hebt staan. In een mooie lichte kleur bij het donkere hout of om het rustieke karakter daarvan nog mooier naar voren te laten komen.

We helpen je online graag inspiratie op te doen, zowel met de materialen als met de kleuren en de afwerking daarvan. Ga je bijvoorbeeld voor 100% percaline katoen? Het is een hoogwaardige keuze, dankzij de zeer fijne weving daarvan. Het garandeert een heerlijk zachte overtrekset, die bovendien goed ademt en op die manier ook lekker fris blijft. Bijvoorbeeld op een zwoele zomeravond, terwijl je er als het wat kouder wordt weer lekker warm onder kunt kruipen.

Strak opgemaakt of lekker losjes

Benieuwd hoe je het bed mooi opmaakt met een wit dekbedovertrek? Je kunt daar grofweg twee kanten mee op:

  • Strak opgemaakt

    Houd je van een strakke stijl in huis en ook in de slaapkamer? Wit is dan uitstekend geschikt. Bijvoorbeeld in het fijn geweven katoen, net als in flanel en bijvoorbeeld satijn. De subtiele glans over het materiaal zorgt ervoor dat je het strakke karakter op een mooie manier kunt benadrukken. Om het bed er onberispelijk mee op te maken, zoals je dat ook kent van de luxe hotels. Om in een fris bed te stappen en daar heerlijk in te slapen, waarna je de volgende ochtend weer fris wakker zal worden.
  • Lekker losjes

    Ga je aan de andere kant liever voor lekker losjes? Ook dat kan met een dekbedovertrek in wit. Met een overtrek over een lekker dik dekbed, waarmee je de rand daarvan bijvoorbeeld mooi kunt laten opkrullen. En vouw het bed gewoon eens een stukje open, waardoor het geheel er al veel minder strak uit komt te zien. Voor een ontspannen sfeer, waar de witte kleur van de overtrek uitstekend bij aansluit.

Een wit dekbedovertrek is op die manier heel makkelijk aan jouw eigen stijl aan te passen. En zoek je bijvoorbeeld naar een meer elegant of sierlijk model? Sommige van de overtrekken hebben subtiele details, zoals wat kant of andere franjes die het bijzonder maken.

Bed zoals in een hotelkamer

De witte kleur associëren velen van ons met de hotelkamer, om er een luxe en fijne omgeving van te maken. Door het bed netjes op te maken, bijvoorbeeld op het moment dat je uit bed stapt. Om er gedurende de dag heel blij van te worden als je er even langsloopt. En om er ’s avonds voor te zorgen dat het een feestje wordt om naar bed te gaan. Lekker strak opgemaakt of juist wat meer losjes, afhankelijk van wat jij fijn vindt.

Tip: wil je er echt de look zoals in een hotel van maken? Zorg er op de witte dekbedovertrek en de rest van het bed dan ook voor dat je gebruik maakt van een paar kussens. Gebruik natuurlijk het kussen om op te slapen, net als een paar decoratieve modellen. Echt bijzonder zijn de lange en smalle kussens. Overgewaaid vanuit Spanje en andere mediterrane landen, waar het al veel langer gebruikelijk is om daar gebruik van te maken.

In wit en allerlei andere kleuren

Je hebt online de keuze uit verschillende witte dekbedovertrekken, net als een aantal andere kleuren. Voor een mooi strak of een lekker los model, waar je het bed mooi mee kunt opmaken. Doe online inspiratie op, met de verschillende modellen die er beschikbaar zijn. In een lichte of een donkere tint, die je combineert met bijvoorbeeld de accessoires die je hebt staan. En om een mooi contrast aan te brengen, iets dat je ook kunt doen met de kussens en de hoezen daarvoor.

Los van of je gaat voor het wit of de andere kleuren is het belangrijk om goed te letten op de maat. Stem die af op het dekbed dat je kiest, dat als het goed is groter is dan de maat van het bed. Op een bed van 160cm breed is het belangrijk om een overtrek en dekbed te kiezen met een breedte van 220 tot 240 centimeter. Op die manier hangen het dekbed en de overtrek links en rechts voldoende ver over. Om het bed er mooi mee op te maken en daar lekker comfortabel onder te slapen. Uiteraard kun je zowel een wit dekbedovertrek als de andere modellen bestellen in de maat waar je naar op zoek bent.

Wit dekbedovertrek kopen

Wil je een wit dekbedovertrek kopen? De Beat White is dan een uitstekende keuze. In percaline katoen, voor een hoge kwaliteit van de gebruikte materialen. Met een zeer fijne weving, die lekker koel is in de zomer en genoeg warmte biedt in de winter. Zodat je er ieder seizoen fijn onder kunt slapen. En om het bed er overdag op een mooie manier mee op te maken.

Uiteraard kun je er jouw houten bed mooi mee opmaken, net als een ander bed dat je hebt staan. En kies je voor wit in combinatie met het hout? Laat dat dan ook in een paar van de accessoires terugkomen. Gebruik een witte vaas of zorg er met een kleed voor dat je de lichte kleur terug laat komen. Op die manier wordt het één geheel in de slaapkamer. Met het (houten) bed als belangrijke centrale punt. Om er iedere dag stiekem alvast naar uit te zien dat je vanavond weer lekker onder de wil kunt kruipen. Onder een wit dekbedovertrek of in een van de andere kleuren, die je eenvoudig online kunt bestellen.

Voorgestelde blogs


Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95