• Gratis bezorging Nederland en België
  • 60 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren
  • Klantenservice

Boxspringset

2.259,00

Afmetingen * 

2.259,00

Levertijd: 5-6 weken
  • Gratis bezorging Nederland en België
  • 60 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren

Omschrijving

Complete boxspringset

Wil je het comfort van een boxspring combineren met een houten bedombouw? Dan is deze boxspringset voor jou gemaakt. Deze boxspringset is te combineren met verschillende houten bedden.

Boxspring

De box (onderste laag) van de boxspring wordt gestoffeerd in dezelfde kleur als het matras. De bedbox is opgebouwd uit onafhankelijk verende pocketveren voor een optimaal comfort. Doordat de hoogte van de box maar 12 cm is, kan deze box in plaats van een lattenbodem in een houten bed frame geplaatst worden.

Pocketvering matras

Het matras is gevuld met pocketveren die allemaal individueel verpakt zitten. Het matras bestaat uit 7 comfortzones waardoor het lichaam optimaal ondersteund wordt. De veer wordt aan beide zijden afgedekt met een 500 grams gewicht verdeler. De buitenkant van het matras bestaat uit 2 x 3 Cm hoogwaardig HR40 Koudschuim met daaromheen een gestofferde matrashoes.

Koudschuim topper

Het topdekmatras is uitgevoerd met een kern van 7 Centimeter Hoogwaardig HR60 Koudschuim. De dubbeldoek tijk is doorstikt op 200 Gram Climawatt. Climawatt is een vulling die antiallergischen vochtregulerend werkt. Verder is de tijk afritsbaar. De totale hoogte van de topper is 10 Centimeter. Deze topper is heerlijk veerkrachtig en biedt daardoor een perfecte ondersteuning en soepele ligging.

Kom gerust langs in onze showroom om deze boxspring te proberen.


Specificaties

Gewicht 100 kg
Box

Pocketvering

Matras

Pocketvering 7-zones

Topper

Koudschuim

Totale hoogte

40 cm

WE HEBBEN EEN NIEUWSBRIEFBlijf op de hoogte van het laatste nieuws en speciale aanbiedingen van GUSSTA.