• Gratis bezorging Nederland en België
  • 60 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren
  • Klantenservice

Castella Spica hoofdkussen 90% eendendons Talalay kern

149,95

Type * 

149,95

Levertijd: 1-5 dagen
  • Gratis bezorging Nederland en België
  • 60 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren

Omschrijving

Donzen hoofdkussen met Talalay latex kern

Het Castella Spica Hoofdkussen is een uniek kussen dat het beste van twee materialen combineert. Het comfort van dons en de ondersteuning van Vita Talalay latex. Beide materialen hebben een uitstekend ademend vermogen waardoor het transpiratievocht uitstekend afvoert.

Vital Talalay latex kern

Het unieke aan de Castella Spica is de verdeling van het kussen in drie lagen. De middelste laag is voorzien van een Vita Talalay latex kern dat door de open celstructuur de beste ondersteuning geeft aan hoofd en nek. De boven en onderlaag van de Castella Spica zijn gevuld met 90% hoogwaardige Europese eendendons en zorgen ervoor dat je zacht en comfortabel ligt. Dit maakt dat de Castella Spica zeer geschikt voor mensen met schouder- en/of nekklachten die toch graag het comfort van een donzen kussen willen.

Katoenen tijk

De tijk van de Castella Spica bestaat uit 100% fijn geweven katoen en door de schoudercontour in zowel de kern als de tijk sluiten de schouders optimaal aan op het kussen en liggen de nekwervels altijd ontspannen.

De Castella Spica is verkrijgbaar in zacht, medium en stevig. Kom langs in onze showroom en probeer welk kussen het beste bij je past.

Castella

Castella is een Nederlandse producent van hoogwaardige hoofdkussens en dekbedden. De productie vindt plaats in Nederland en gebeurt op een diervriendelijk en milieuvriendelijke manier.

Keurmerken

Om de betrouwbaarheid van de kussens en dekbedden te verzekeren, dragen de producten alle denkbare keurmerken. Het Nomite® label garandeert dat de donzen producten geschikt zijn voor mensen met huisstofmijt allergie. Downafresh GreenLine garandeert dat het vulmateriaal voldoet aan de hygiënische eisen zoals vastgesteld in EN 12935. Het Öko-Tex Standard 100 keurmerk geeft aan dat de producten getest zijn op schadelijke stoffen en biedt zo garanties op het gebied van gezondheid. Tenslotte wordt er alleen dons gebruikt dat gecertificeerd is volgens de Responsible Down Standard (R.D.S.).


Specificaties

Gewicht 1.2 kg
Lengte

60 cm

Breedte

70 cm

Hoogte

12 cm

Tijk

100% katoen

WE HEBBEN EEN NIEUWSBRIEFBlijf op de hoogte van het laatste nieuws en speciale aanbiedingen van GUSSTA.