• Gratis bezorging Nederland en België
  • 60 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren
  • Klantenservice

Castella Wega hoofdkussen 60% eendendons

129,95

Type * 

129,95

Levertijd: 1-5 dagen
  • Gratis bezorging Nederland en België
  • 60 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren

Omschrijving

Donzen hoofdkussen met 60% eendendons en 40% veertjes

Het Castella Wega hoofdkussen bestaat uit 60% eendendons en 40% veerkrachtige veertjes. De combinatie van het dons en de veren zorgt voor een comfortabel kussen met goede ondersteuning.

Hoogwaardig dons

Dons is comfortabel, warm en extreem licht. Daarnaast heeft het een zeer goed ademend vermogen waardoor het transpiratievocht uitstekend wordt afgevoerd. Het kussen wordt gemaakt van enkel het meest hoogwaardige dons, dat wordt verkregen en gereinigd volgens de Europese wetgeving.

Microvezel Cooltouch tijk

De tijk van de Castella Wega bestaat uit twee verschillende zijdes. 50% Bamboe/50% katoen aan één zijde 100% microvezel Cooltouch® aan de andere zijde. CoolTouch® zorgt ervoor dat het transpiratievocht nog sneller en effectiever wordt afgevoerd. Zo kun je de hele nacht comfortabel slapen.
Door de schoudercontour in zowel de kern als de tijk sluiten de schouders optimaal aan op het kussen en liggen de nekwervels altijd ontspannen.

De Castella Wega is verkrijgbaar in zacht, medium en stevig. Kom langs in onze showroom en probeer welk kussen het beste bij je past.

Castella

Castella is een Nederlandse producent van hoogwaardige hoofdkussens en dekbedden. De productie vindt plaats in Nederland en gebeurt op een diervriendelijk en milieuvriendelijke manier.

Keurmerken

Om de betrouwbaarheid van de kussens en dekbedden te verzekeren, dragen de producten alle denkbare keurmerken. Het Nomite® label garandeert dat de donzen producten geschikt zijn voor mensen met huisstofmijtallergie. Downafresh GreenLine garandeert dat het vulmateriaal voldoet aan de hygiënische eisen zoals vastgesteld in EN 12935. Het Öko-Tex Standard 100 keurmerk geeft aan dat de producten getest zijn op schadelijke stoffen en biedt zo garanties op het gebied van gezondheid. Tenslotte wordt er alleen dons gebruikt dat gecertificeerd is volgens de Responsible Down Standard (R.D.S.).


Specificaties

Gewicht 1.0 kg
Lengte

60 cm

Breedte

70 cm

Hoogte

12 cm

Tijk

katoen/baboe en microvezel Cooltouch®

WE HEBBEN EEN NIEUWSBRIEFBlijf op de hoogte van het laatste nieuws en speciale aanbiedingen van GUSSTA.