Ga naar de inhoud

Elektrische lattenbodem 28 Electro

Hoofd- en voeteneind apart aangestuurd
Draadloze bediening


Vanaf

329,00
Levertijd: 2-3 weken
  • check Gratis bezorging Nederland en België
  • check 60 dagen bedenktijd
  • check Gratis retourneren

Omschrijving

Elektrische lattenbodem 28 Electro

De 28 lats elektrische lattenbodem geeft goede ondersteuning aan het matras. De latten zijn gemaakt van gelaagd beukenhout, zijn flexibel en zorgen daardoor voor extra ligcomfort ten opzichte van niet flexibele latten.

De lattenbodem is elektrisch in hoogte verstelbaar. Het hoofd- en voeteneind worden apart aangestuurd. De middenzone van de lattenbodem is ook verstelbaar. Daarmee kun je hard of zacht lig comfort in stellen. Zet je de schuiven meer naar het midden dan wordt deze zachter om op te liggen. De latten veren dan namelijk meer mee.

Draadloze bediening

De bedbodem wordt standaard geleverd met een draadloze afstandsbediening. Optioneel kun je een synchroonkabel bij je lattenbodems bestellen. Met de synchroonkabel kun je twee bodems tegelijk bedienen met één afstandsbediening.

Speficaties lattenbodem

Deze bedbodem is belastbaar tot 120 kg. De breedte van de latten is 35 mm en de flexibele kappen zorgen voor extra comfort. Elke rubberen kap is voorzien van 2 latten. Het frame van de lattenbodem is gemaakt van beukenhout en in het zwart uitgevoerd en is leverbaar in verschillende afmetingen. De elektrische lattenbodem wordt geleverd inclusief bediening. Gratis thuisbezorgd.

Specificaties

materiaal Gelaagd beukenhout
Aantal Latten 28
Breedte Latten 35 mm
hoogte 6 cm

HEEFT U OOK HIER AAN GEDACHT?

WAT VIND JE HIERVAN?

Je bent misschien ook geïnteresseerd in…

Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95