Ga naar de inhoud

Elektrische lattenbodem 30 Electro

Hoofd- en voeteneind apart aangestuurd
Draadloze bediening


Vanaf

379,00
Levertijd: 2-3 weken, 5-6 weken
  • check Gratis bezorging Nederland en België
  • check 60 dagen bedenktijd
  • check Gratis retourneren

Omschrijving

Elektrische lattenbodem 30 latten

De elektrische lattenbodems met 30 latten geeft de juiste ondersteuning aan elk type matras. De latten zijn gemaakt van gelaagd beukenhout, zijn flexibel en zorgen daardoor voor extra ligcomfort ten opzichte van niet flexibele latten. De latten zijn overliggend, dat wil zeggen liggen boven het frame voor extra ligcomfort

De lattenbodem is elektrisch in hoogte verstelbaar. Het hoofd- en voeteneind worden apart aangestuurd. De middenzone van de lattenbodem is ook verstelbaar. Daarmee kun je hard of zacht lig comfort in stellen. Zet je de schuiven meer naar het midden dan wordt deze zachter om op te liggen. De latten veren dan namelijk meer mee.

Draadloze bediening

De bedbodem wordt standaard geleverd met een draadloze afstandsbediening. Optioneel kun je een synchroonkabel bij je lattenbodems bestellen. Met de synchroonkabel kun je twee bodems tegelijk bedienen met één afstandsbediening.

Specificaties elektrische lattenbodem

Deze bedbodem is belastbaar tot 120 kg. De breedte van de latten is 35 mm en de flexibele kappen zorgen voor extra comfort. Elke rubberen kap is voorzien van 2 latten. Het frame van de lattenbodem is gemaakt van beukenhout en in het zwart uitgevoerd en is leverbaar in verschillende afmetingen. De elektrische lattenbodem wordt geleverd inclusief bediening. Gratis thuisbezorgd.

Specificaties

materiaal Gelaagd beukenhout
Aantal Latten 30
Breedte Latten 35 mm
hoogte 9 cm

HEEFT U OOK HIER AAN GEDACHT?

WAT VIND JE HIERVAN?

Je bent misschien ook geïnteresseerd in…

Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95