Elektrische lattenbodem 30 Electro

Aantal latten: 30

Breedte latten: 35 mm

Materiaal: Gelaagd beukenhout

Hoogte: 9 cm

Elektrische lattenbodem 30 latten


De elektrische lattenbodems met 30 latten is geschikt voor elk type matras. De latten zijn gemaakt van gelaagd beukenhout, zijn flexibel en zorgen daardoor voor extra ligcomfort ten opzichte van niet flexibele latten. De latten zijn overliggend, dat wil zeggen liggen boven het frame voor extra ligcomfort


De lattenbodem is elektrisch in hoogte verstelbaar. Het hoofd- en voeteneind worden apart aangestuurd. De middenzone van de lattenbodem is ook verstelbaar. Daarmee kun je hard of zacht lig comfort in stellen. Zet je de schuiven meer naar het midden dan wordt deze zachter om op te liggen. De latten veren dan namelijk meer mee.


Specificaties elektrische lattenbodem


Deze bedbodem is belastbaar tot 120 kg en geschikt voor elk type matras. De breedte van de latten is 35 mm en de flexibele kappen zorgen voor extra comfort. Elke rubberen kap is voorzien van 2 latten. Het frame van de lattenbodem is gemaakt van beukenhout en in het zwart uitgevoerd en is leverbaar in verschillende afmetingen. De elektrische lattenbodem wordt geleverd inclusief bediening. Gratis thuisbezorgd.


€ 289,00
Levertijd: 2-3 weken
- +
  • ✓ Gratis bezorging Nederland en België
  • ✓ 60 dagen bedenktijd
  • ✓ Gratis retourneren