Ga naar de inhoud

Elektrische lattenbodem 42 Electro

Hoofd- en voeteneind apart aangestuurd
Draadloze bediening


Vanaf

399,00
Levertijd: 2-3 weken
  • check Gratis bezorging Nederland en België
  • check 60 dagen bedenktijd
  • check Gratis retourneren

Omschrijving

Elektrische lattenbodem 42 latten

De elektrische lattenbodem met 42 latten geeft de juiste ondersteuning aan elk type matras en zorgt voor optimaal genieten in bed. De latten zijn gemaakt van gelaagd beukenhout, zijn flexibel en zorgen daardoor met 42 voor optimaal ligcomfort.

De latten zijn overliggend, dat wil zeggen liggen boven het frame voor extra ligcomfort De lattenbodem is elektrisch in hoogte verstelbaar. Het hoofd- en voeteneind worden apart aangestuurd. De middenzone van de lattenbodem is ook verstelbaar. Daarmee kun je hard of zacht lig comfort in stellen. Zet je de schuiven meer naar het midden dan wordt deze zachter om op te liggen. De latten veren dan namelijk meer mee.

Draadloze bediening

De bedbodem wordt standaard geleverd met een draadloze afstandsbediening. Via de afstandsbediening is het ook mogelijk om twee bodems synchroon omhoog en omlaag te laten bewegen.

Specificaties elektrische lattenbodem

Deze bedbodem is belastbaar tot 120 kg. De 42 latten geven de juiste ondersteuning aan elk type matras. De breedte van de latten is 22 mm en de flexibele kappen zorgen voor extra comfort. Elke rubberen kap is voorzien van 2 latten. Het frame van de lattenbodem is gemaakt van beukenhout en in het zwart uitgevoerd en is leverbaar in verschillende afmetingen. De elektrische lattenbodem wordt geleverd inclusief bediening. Gratis thuisbezorgd.

Specificaties

materiaal Gelaagd beukenhout
Aantal Latten 42
Breedte Latten 35 mm
hoogte 9 cm

HEEFT U OOK HIER AAN GEDACHT?

WAT VIND JE HIERVAN?

Je bent misschien ook geïnteresseerd in…

Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95