• Gratis bezorging Nederland en België
  • 60 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren

Hoge Leren Hoofdbord Donkerblauw

499,00

499,00

Levertijd: 1-5 dagen
  • Gratis bezorging Nederland en België
  • 60 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren

Omschrijving

Hoge Leren Hoofdbord Donkerblauw

Dit stoere hoge leren hoofdbord staat niet alleen heel gaaf in je slaapkamer, het is ook nog eens heerlijk om tegenaan te leunen. Zo kun je ’s ochtends lekker ontbijten op bed of ’s avonds nog even zittend tv kijken of een boek lezen. Het hoofdbord is verkrijgbaar in verschillende kleuren leer met een afmeting van 150 x 100 cm.

Materiaal

Het hoofdbord is gemaakt van buffelleer en afgewerkt met een contrasterende stiknaad. Buffelleer is een natuurproduct. Dit zorgt ervoor dat elk hoofdbord een unieke tekening heeft. Leer valt goed te combineren met ons andere favoriete natuurproduct; hout. De combinatie van een leren hoofdbord en een houten bed geeft de slaapkamer een industriële look.

Montage

Je bevestigt het lederen hoofdbord aan de muur. Daardoor is het met elke bed ombouw te combineren en eenvoudig te monteren. Je kunt hierbij kiezen tussen twee soorten systemen om het hoofdbord op te hangen. Dit kan met behulp van een stang of een beugel. Waarbij de stang wordt gemaakt naar de breedte van het bed (en het hoofdbord) en dient als industriële accessoire, terwijl de beugels enkel dienen als bevestiging van de lussen van het hoofdbord.

 


Specificaties

Merk

Nahka

Materiaal

Buffelleer

Binnenkussen

Pantera© Hoogwaardig Polyurethaan (PU) comfort schuim

Dikte

5 cm

Stiknaad

Wit

WE HEBBEN EEN NIEUWSBRIEFBlijf op de hoogte van het laatste nieuws en speciale aanbiedingen van GUSSTA.
`