• Gratis bezorging Nederland en België
  • 60 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren

Nachtkastjes

Nachtkastjes

Houten nachtkastjes

Een houten nachtkastje kopen? Je hebt de keuze uit verschillende mooie modellen bij de houten bedden. Het nachtkastje van hout sluit mooi aan bij de rest van het ontwerp, waardoor je het bed het stralende middelpunt kunt maken.

Een mooi nachtkastje van hout is dus een uitstekend idee, om combinatie met een mooi houten bed. Gemaakt van steigerhout of van eiken hout, afhankelijk van waar je voorkeur naar uitgaat. Wij zorgen er daarmee voor dat je een goede keuze kunt maken. Voor de beste kwaliteit of voor een zo laag mogelijke prijs, afhankelijk van jouw budget en wat je graag voor het bed en het houten nachtkastje wilt betalen.

Bekijk onze nachtkastjes en maak op die manier een keuze uit het assortiment. Gemaakt van mooi hout, net als de bedden die we met de grootst mogelijke zorg ontwerpen. Op die manier kies je altijd voor een stijlvol geheel, met karakter en een mooie robuuste uitstraling bij jou in de slaapkamer.

Staand of zwevend

Je kunt het houten nachtkastje staand of zwevend kiezen, afhankelijk van het model waar je voor gaat. Dat betekent een mooi model dat past bij de rest van je bed en bij het ontwerp van de slaapkamer. Een zwevend nachtkastje zorgt er bijvoorbeeld voor dat de ruimte groter zal lijken. Bovendien kun je er gemakkelijker onder schoonmaken, omdat je het houten nachtkastje niet van z’n plaats hoeft te halen. Ten derde zorg je er daarmee voor dat de kastjes passen bij de rest van het ontwerp, waardoor het geheel een stuk compacter lijkt.

Bekijk onze eikenhouten bedden en de nachtkastjes van hout die daarbij horen. Of bekijk ze afzonderlijk van elkaar, om daar zelf een goede keuze uit te maken.

Nachtkastje van hout kopen

Je kunt het houten nachtkastje natuurlijk gewoon online kopen. Dat betekent dat je er de deur niet voor uit hoeft en wij er graag voor je mee aan de slag gaan. In combinatie met het bed of afzonderlijk, altijd met de grootst mogelijke zorg. Op die manier zijn we dé specialist in houten bedden geworden, net als in houten nachtkastjes en de andere belangrijke elementen van het bed.