• Gratis bezorging Nederland en België
  • 60 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren
  • Klantenservice

Massief eiken bed Blok

1.695,00

Binnenmaat * 

Hoofdbord * 

Afwerking * 

Kleur frame * 

Montage * 

1.695,00

Levertijd: 6-7 weken
  • Gratis bezorging Nederland en België
  • 60 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren

Omschrijving

Massief eiken bed Blok

Stoer bed gemaakt van 4 cm massief eiken met stalen U frame. De combinatie van het robuuste staal en het massieve eiken geven het bed een eigentijdse uitstraling. Zonder twijfel een echte aanwinst in de slaapkamer en heerlijk om in te slapen. Het bed wordt gemaakt van 52 mm dikke rustiek eiken planken die wij terug schaven naar 40 mm dikte.

Rustiek eiken wil zeggen dat in het hout noestjes en scheurtjes voorkomen. Deze kenmerken van het hout geven het hout zoveel meer karakter dan wat er standaard te koop is. Al het hout wordt goed gecontroleerd op bruikbaarheid voor een bedombouw.

Hoofdbord

Het bed is leverbaar met een eiken hoofdbord van 58,5cm. Op de foto staat het bed afgebeeld met een hoofdbord van 100 cm. De hoogte van het hoofdbord wordt gemeten vanaf de grond tot de bovenkant van het hoofdbord.

Opberglades

Bed Blok beschikt over twee opberglades aan beide zijdes van het bed. Deze lades zijn super handig om spullen in op te kunnen bergen zonder dat iemand het ziet. De lades hebben een inleg diepte van 15 cm en zijn 88 cm breed bij een bed van 180cm. De lades gaan over de gehele lengte van het bed mee zodat ze er netjes onderpassen.

Afwerking eiken bed

Het bed kunnen we met een transparante matte lak afwerken. Met de matte lak is het hout beschermd en blijft de oorspronkelijke kleur van het hout zoveel mogelijk behouden.

Wil je het hout liever in een andere kleur dat beter bij je inrichting past, dan zijn er een verschillende kleur mogelijkheden. We werken het eiken dan af met een twee componenten olie. Zie voor de kleurmogelijkheden de foto die is toegevoegd.

Stalen frame

Het frame op de foto is industrieel uitgevoerd. Dat wil zeggen dat je de lasnaden nog ziet en het staal is afgewerkt met een blanke coating als beschermlaag. Superstoer!

Wil je het frame liever in een kleur, dan kun je kiezen uit een zwart, wit of een blauwgrijze coating. Bij de diverse kleuren worden de lasnaden weggewerkt. Op aanvraag zijn ook andere kleuren te realiseren.

Montage bed

Het bed wordt in delen geleverd en is eenvoudig zelf te monteren. Wil je liever dat wij het in elkaar zetten dan kan dat. Het enige wat je dan moet doen is de optie aanvinken en wij doen de rest.

Houd er rekening mee dat het hoofdbord één geheel is en we naar boven moet kunnen!

 


Specificaties

Hout

Rustiek eiken

Dikte

4 cm

Buitenmaat

Binnenmaat + 8 cm

Hoogte bed ombouw

38 cm

Hoogte hoofdbord

98 cm

Inlegdiepte

15 cm

Ruimte onder bed

18,5

Lades

Lengte: 198 cm (bij bed van 200 cm)
Breedte: 88 cm (bij bed van 200 cm)
Diepte: 15 cm

WE HEBBEN EEN NIEUWSBRIEFBlijf op de hoogte van het laatste nieuws en speciale aanbiedingen van GUSSTA.