Ga naar de inhoud

Nachtkastjes

Nachtkastjes

Op zoek naar nachtkastjes voor naast je bed? We helpen je graag bij je zoektocht naar het perfect nachtkastje! Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een mooi houten nachtkastje voor bij je steigerhouten of eikenhouten bed, of wellicht een alternatief nachtkastje. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan tafeltjes en nachtkastjes die overal in huis een plekje kunnen vinden, en dus ook uitstekend naast het bed.

Houten nachtkastjes

Ten eerste kun je voor een nachtkastje van hout kiezen uit steigerhout of eikenhout. Beide houtsoorten staan bekend om hun stevigheid, duurzaamheid en stoere rustieke uitstraling. Om die reden zijn het ideale toevoegingen voor industriële en Scandinavische interieurs. Bovendien kun je ervoor kiezen om het hout te laten behandelen zodat het hout goed beschermd blijft en niet zal sneuvelen na een omgestoten koffiekopje. Hierbij heb je keuze uit verschillende kleuren afwerkingen zodat je hèt perfecte nachtkastje voor bij jou in de slaapkamer kunt vinden.

Alternatieve nachtkastjes

Op zoek naar wat anders om te dienen als nachtkastje? Naast onze houten nachtkastjes bieden we ook de mogelijkheid te kiezen voor stoere tafeltjes, plankjes en leren opbergtasjes die prima als nachtkastje gebruikt kunnen worden. Tevens kun je deze artikelen waar dan ook in huis gebruiken als opbergplekken of meubilair waarmee je je meest trotse bezittingen in het zonnetje kunt zetten.

Een nachtkastje kopen

Onze nachtkastjes zijn gewoon online te kopen. Bij de houten nachtkastjes kun je kiezen voor een aantal extra opties. Bij een nachtkastje met staal, bijvoorbeeld, kun je de kleur van de coating van het staal uitkiezen, waar je de keuze hebt uit zwart, wit, blauwgrijs, grijsgroen en industrieel (een echte metaal kleur). Ook kun je kiezen voor één van de afwerkingen om het hout niet alleen te beschermen, maar ook om het een ander kleurtje te geven.

Bekijk de houten of alternatieve nachtkastjes!

Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95