Ga naar de inhoud

In verband met de vakantie periode is onze werkplaats gesloten van 29 juli tot en met 16 augustus. Bestellingen waarvan de levertijd binnen deze periode valt of die besteld worden in deze periode hebben een levertijd van plus 2-3 weken.

Houten nachtkastjes

Diverse collectie houten nachtkastjes

Een houten nachtkastje kopen? Je hebt de keuze uit verschillende mooie modellen die perfect aansluiten bij onze steigerhouten en eikenhouten bedden. Zo kun je bijvoorbeeld mede kiezen voor een nachtkastje met lades, of liever zonder. Een nachtkastje dat alle poten aan de grond houdt, of toch liever één die lijkt te zweven. Waar je ook voor gaat, een nachtkastje zal gegarandeerd een waardevolle karakteristieke toevoeging leveren aan het interieur van je slaapkamer.

Materialen

Onze collectie van houten nachtkastjes bestaat uit steigerhouten, grenen en eikenhouten nachtkastjes die, net als onze houten bedden, met de grootste zorg zijn ontworpen en behandeld. Ook bestaan onze nachtkastjes uit duurzaam hout. Dat wil zeggen dat wij gebruik maken van hout wat al echt geleefd heeft en dan ook de test des tijds doorstaan heeft. Hierdoor heeft het hout kleine scheurtjes en noesten opgelopen die het hout karakter geven zonder het hout te verzwakken.

Eikenhout staat bekend als zeer harde houtsoort, waardoor het met gemak tegen een stootje kan en razend populair is geworden voor het gebruik als meubilair. Bovendien is eikenhout erg populair door zijn natuurlijke uitstraling en het feit dat het goed te combineren is met verschillende stijlen meubilair. Zo is het hout bijvoorbeeld helemaal thuis in een rustiek, industrieel of Scandinavisch interieur.

Ook steigerhout staat bekend als een sterke, maar toch flexibele houtsoort. Hierdoor wordt het doorgaans veel gebruikt bij het maken van — je raadt het al — steigers. Ondanks dat steigerhout minder sterk is dan eikenhout is het tegenwoordig razend populair en wordt veel gebruikt in lichte inrichtingen. Grenen hout heeft veel weg van steigerhout, maar is een stuk zachter en donkerder van kleur.

Staande of zwevende nachtkastjes

Voor onze houten bedden heb je de keuze uit staande en zwevende modellen en voor onze nachtkastjes is dat niet anders. Zo kun je kiezen voor een model dat past bij de rest van je bed en bij het ontwerp van de slaapkamer. Een echte eye- catcher, bijvoorbeeld een groter nachtkastje met een lade, of twee. Een zwevend nachtkastje zorgt er bovendien voor dat de ruimte groter zal lijken en kun je er gemakkelijker onder schoonmaken, omdat je het nachtkastje niet van z’n plaats hoeft te halen. Wil je toch liever een staand nachtkastje, dan hebben wij keuze uit kastjes met lades en nachtkastjes zonder lades. Een staand nachtkastje kan een echte toevoeging zijn aan een slaapkamer. Het is stijlvol en functioneel.

Nachtkastje van hout kopen

Onze nachtkastjes zijn uiteraard gewoon online te bestellen, zwevend of niet. Dat betekent dat je er de deur niet voor uit hoeft en wij er graag voor je mee aan de slag gaan. In combinatie met een nieuw bed of afzonderlijk, altijd met de grootst mogelijke zorg. Op die manier zijn we dé specialist in houten bedden geworden. Nachtkastjes zijn een belangrijk element van het bed en we helpen je graag bij het maken van een keuze, zodat jij je slaapkamer compleet kunt maken.

Bekijk eens de nachtkastjes van de volgende soorten hout:
Rustiek eiken
Oud eiken
Oud steigerhout
Oude grenen balken

Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95