Ga naar de inhoud

Wij zijn gussta

Stoere Bedden van Massief Hout en Staal

 

Wie zijn we?

GUSSTA is opgericht in 2007 met als doel bijzondere houten bedden van geleefd hout en stoer staal te maken. Met passie en geïnspireerd door het alledaagse ontwikkelen wij onze producten. De elegantie van eenvoud en sfeer zijn daarin het basisconcept. Onze ontwerpen zijn onderscheidend door hun vormgeving alsmede door het gebruik van nieuw en oud materiaal.

 

“Het zwevende bed Stealth van oud steigerhout is het bed waar het ooit mee begon. Ik

heb het samen met vaders de metaal man bedacht en ben er nog altijd razend trots op!”

 – Christian Gilles, eigenaar van GUSSTA.

 

WAT DOEN WIJ?

Wij creëren een bijzondere uitstraling door strak design te combineren met geleefd materiaal. Recycling is de essentie van onze producten en speelt een hoofdrol in het realiseren van stoere houten bedden met karakter. Dit karakter toont het hout door middel van kleine scheurtjes en noestjes aan het oppervlak, evenals de subtiele oneffen tinten waardoor elk bed uniek is. Tevens gebruiken wij hout wat de test des tijd overtuigend doorstaan heeft en dan ook tegen een behoorlijk stootje kan.

 

We bieden de mogelijkheid om elk product naar eigen wens samen te stellen. Zo kan er gekozen worden voor kleur, maat en eventueel houtsoort, maar het basisconcept (het model) blijft daarin behouden. Op die manier kun je het bed perfect afstemmen op jouw (slaapkamer)interieur.

 

Waar staan wij voor?

Wij worden gedreven door een passie voor duurzaam hout en de motivatie om karakteristieke bedden van het hoogste kwaliteit te leveren. Het geven van een tweede leven aan de houten planken en balken, evenals het enthousiasme van onze klanten wanneer zij hun bed in ontvangst nemen is onze voornamelijkste drijfveer.

 

Ook staan wij voor eerlijkheid en behulpzaamheid, waarbij het menselijke contact centraal staat. Een nieuw bed kopen is immers ook een hele stap en daar zijn wij ons helemaal van bewust. We nodigen je graag uit om een keer langs te komen in de showroom zodat je de producten in het echt kunt bekijken. Zit het bed van je dromen er dan niet tussen? Geen probleem! Wij zijn dol op maatwerk en gaan graag met je in gesprek om alsnog jouw droombed te realiseren zodat je straks elke dag vol energie tegemoet kunt gaan.

 

Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95