• Gratis bezorging Nederland en België
  • 60 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren

Pocketvering matras koudschuim Nova

399,00

399,00

Levertijd: 2-3 weken
  • Gratis bezorging Nederland en België
  • 60 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren

Omschrijving

Pocketvering matras Nova

Het Nova matras is een absolute topper wanneer je fris de dag wilt beginnen! Door de pocketvering kern met 300 veren per m² reageert het matras soepel op je bewegingen en lucht hij door de holle ruimtes goed door. Hierdoor blijven geurtjes en vocht niet in het matras hangen. De totale hoogte van het matras is 24cm en hij is in de hardheden medium en stevig beschikbaar.

Nova heeft ook een gecontourde kern in zowel de breedte als lengte. Dit houdt in dat het matras uitgerust is met een aantal ‘comfortzones’ die op bepaalde plekken meer inzakken dan andere om je rug op een rechte lijn te houden en zo eventuele rugklachten te voorkomen. Ook komt het matras met een toplaag van HR40 koudscchuim. Door de open celstructuur van koudschuim ventileert het materiaal erg goed en laat vocht door om het vervolgens meteen onder het oppervlak te verspreiden zodat de toplaag goed door kan luchten. Hierdoor blijft het bed lekker koel aanvoelen en hoeft je lichaam niet hard te werken tijdens het slapen om je lichaam af te koelen.

Als klap op de vuurpijl is het matras omhulst in een SensICE / Tencel tijk voor extra verkoeling en optimale ventilate. Kortom, dit is hèt matras om tot rust te komen en je voor te bereiden op een nieuwe dag.


Specificaties

Matras

Pocketvering

Veren

300 per m2

Toplaag

Koudschuim

Zones

7

Dikte

24 cm

Tijk

SensICE / Tencel

Keerbaar

Ja

WE HEBBEN EEN NIEUWSBRIEFBlijf op de hoogte van het laatste nieuws en speciale aanbiedingen van GUSSTA.
`