Ga naar de inhoud

Pocketvering matras koudschuim Nova

Luxe kern
Goede ventilatie en ondersteuning


Vanaf

399,00
Levertijd: 2-3 weken
  • check Gratis bezorging Nederland en België
  • check 60 dagen bedenktijd
  • check Gratis retourneren

Omschrijving

Pocketvering matras Nova

Het Nova matras is een absolute topper wanneer je fris de dag wilt beginnen! Door de pocketvering kern met 300 veren per m² reageert het matras soepel op je bewegingen en lucht hij door de holle ruimtes goed door. Hierdoor blijven geurtjes en vocht niet in het matras hangen. De totale hoogte van het matras is 24cm en hij is in de hardheden medium en stevig beschikbaar.

Nova heeft ook een gecontourde kern in zowel de breedte als lengte. Dit houdt in dat het matras uitgerust is met een aantal ‘comfortzones’ die op bepaalde plekken meer inzakken dan andere om je rug op een rechte lijn te houden en zo eventuele rugklachten te voorkomen.

Koudschuim toplaag

Het matras is afgedekt met een toplaag van HR40 koudschuim. Door de open celstructuur van koudschuim ventileert het materiaal erg goed en laat vocht door zodat de toplaag goed door kan luchten. Hierdoor blijft het bed lekker koel aanvoelen en hoeft je lichaam niet hard te werken tijdens het slapen om je lichaam af te koelen.

Tijk met zomer en winter zijde

Als klap op de vuurpijl is het matras omhult in een SensICE / Tencel tijk voor extra verkoeling en optimale ventilate. De SensICe kant zorgt voor extra verkoeling in de zomer. De Tencel zijde is zacht, antibacterieel en zorgt voor goede ventilatie in de winter. Kortom, dit is hèt matras om tot rust te komen en je voor te bereiden op een nieuwe dag.

Specificaties

Matras Pocketvering
Veren 300 per m2
Toplaag Koudschuim
Zones 7
Dikte 24 cm
Tijk SensICE / Tencel
Keerbaar Ja

HEEFT U OOK HIER AAN GEDACHT?

WAT VIND JE HIERVAN?

Je bent misschien ook geïnteresseerd in…

Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95