Ga naar de inhoud

Vakkenkast staal en hout

Stalen frame met massief
eikenhouten bakken


2.645,00
Levertijd: 2-3 weken
  • check Gratis bezorging Nederland en België
  • check 60 dagen bedenktijd
  • check Gratis retourneren

Omschrijving

Vakkenkast van hout en staal

Vakkenkast kopen? Deze stoere open kast van massief hout en staal gebruik je in de woonkamer, werkkamer en op kantoor. Je kunt de kast als boekenkast tegen de muur plaatsen of gebruiken als roomdivider om een ruimte op te delen. De kast is zo afgewerkt dat deze er van alle kanten mooi uit ziet!

De houten bakken kun je op verschillende manieren in het stalen frame plaatsen. Zo kun je de vakkenkast inrichten zoals jij dat wilt.

Roomdivider

Kies je ervoor om de open kast als roomdivider te gebruiken? Dan kun je een deel van de houten bakken omdraaien. Op die manier is de roomdivider vanaf beide kanten in te richten met planten, boeken of andere mooie accessoires.

Boekenkast

Door de verschillende hoogtes is deze kast ook zeer geschikt om als boekenkast te gebruiken. Plaats de bakken zoals jij dat wilt en creëer zo een stijlvolle boekenkast die geschikt is voor al jou grote en kleine boeken.

Hout en staal: een geweldige combinatie

We maken voor deze kast gebruik van hout en staal. Een prachtige keuze voor in de woonkamer, de werkkamer en op kantoor.

 

Massief eikenhout

De bakken in de vakkenkast zijn gemaakt van massief eikenhout. De noesten en karakteristieke elementen in het hout laten zien dat het hout geleefd heeft. Een sfeervolle toevoeging voor thuis of op kantoor.

 

Stalen frame

De kast bestaat uit een stevig stalen frame, dat we bovendien in een aantal verschillende kleuren kunnen afwerken. Ga je voor een industriële look of ben je op zoek naar wit (RAL9016), zwart (RAL9005) of blauwgrijs (RAL5008)? Wij laten je graag zien wat er mogelijk is.

Let op: Het stalen frame wordt als geheel geleverd en is niet demontabel. Het frame is 208 cm hoog en 138 cm breed.

 

Specificaties

merk Gussta
Diepte 32 cm
Hoogte 206 cm

Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95