Fijn vloerkleed! - Beoordeling door Thijmen "Super fijn kleed (pluist bv. niet) en de kleur zoals weergegeven op de foto's klopt precies. Komt helemaal overeen met de verwachtingen.

REACTIE: Dank je wel. Goed om te horen. Veel plezier met het kleed."
Vloerkleed Teppe grijs
€ 165,00
Levertijd: 1-5 dagen
- +
  • Gratis bezorging vanaf € 50
  • Gratis retour
  • Montage aan huis mogelijk
  • 30 dagen bedenktijd

Stoer vloerkleed wol grijs

Een vloerkleed is tegenwoordig onmisbaar in het interieur. Door de neutrale kleuren van dit tapijt past het in ieders interieur en is het tijdloos. Absoluut een verrijking van je huis. Het vloerkleed wordt in India met liefde en passie handgemaakt van het natuurproduct wol. Het Teppe vloerkleed is leverbaar in 6 kleuren: wit, grijs/wit, wit/naturel, zwart/wit, camel/wit en grijs. Dus genoeg mogelijkheden.

Duurzaam tapijt van het natuurproduct wol

Het mooie van wol is dat het een duurzaam natuurproduct is. Hiermee putten we de aarde niet uit van zijn grondstoffen. Wol wordt voor verschillende doeleinden gebruikt in het interieur waaronder voor tapijten. Het wol heeft als eigenschap dat het lekker warm en zacht is. Dus absoluut zeer geschikt als kleed voor onze voeten.
Product specificaties Materiaal: wol
Datum: 18 October 2017 Door: Thijmen
Beoordeling
Fijn vloerkleed! Super fijn kleed (pluist bv. niet) en de kleur zoals weergegeven op de foto's klopt precies. Komt helemaal overeen met de verwachtingen.

REACTIE: Dank je wel. Goed om te horen. Veel plezier met het kleed.