Ga naar de inhoud

Zit sta bureau 180×80 cm

Melamine - 2,5 cm dik
Elektrisch verstelbaar onderstel
2 motorige aandrijving


779,00
Levertijd: 3-4 weken
  • check Gratis bezorging Nederland en België
  • check 60 dagen bedenktijd
  • check Gratis retourneren

Omschrijving

Zit-sta bureau met kunststof blad: 180×80 cm met verstelbaar onderstel

Zit-sta bureau kopen? Dit model meet 180cm breedte en is daarmee de ideale keuze om fijn aan te werken. Je hebt voldoende ruimte voor zowel een computer of laptop, jouw smartphone en andere apparaten die je graag bij de hand wilt hebben. Bovendien leg je daarnaast zonder problemen de papieren neer, zorg je voor het teken- en schrijfgerei of houd je andere accessoires en materialen bij de hand.

Wil jij het kantoor of je werkkamer inrichten met een zit-sta bureau of gaat het om een model dat je zelfs in de woonkamer zou plaatsen? Wij helpen je te zitten en te staan, aan een bureau dat er prachtig uitziet en alleen al daarmee uitnodigt om er voortaan nog net wat meer aan te werken. 

Melamine bureaublad met PVC stootrand

Het blad wordt gemaakt van 2,5 cm dik Melamine met een sterke PVC stootrand van 2mm. Je kunt kiezen uit twee verschillende kleuren, namelijk rustiek eiken en licht eiken. Beide kleuren lijken op echt eikenhouten en geven sfeer aan de ruimte. 

Zowel het blad als onderstel is TUV EN526 goedgekeurd en op het bureau zit 10 jaar garantie!

Verstelbaar onderstel: pas de hoogte aan

Het zit-sta bureau heeft een verstelbaar onderstel met een dynamische belasting tot 120 kg. Het onderstel in beschikbaar in de kleuren zwart en wit en de hoogte verstelbaar van 65 tot 130cm. Daardoor is het bureau voor iedereen geschikt. Je kunt het bureau op verschillende manieren bedienen:

 

  • Bediening aan de voorkant
    Je monteert de bedieningstoetsen aan de voorkant van het zit-sta bureau, zodat je er makkelijk bij kunt. Wil je het blad verhogen of verlagen? Dat doe je gewoon elektronisch en dus heel eenvoudig.

 

  • Mobiele app
    Download een mobiele app, waarmee je het bureau eenvoudig in kunt stellen op de manier die je wilt. Zo zorg je ervoor dat je daar fijn aan kunt werken, zonder dat je last krijgt van vervelende pijntjes Met de app kun je ook aangeven hoeveel kcal je wilt verbranden of een eigen programma maken. Op basis daarvan zal de app aangeven wanneer je kan gaan staan of zitten. Fit aan het werk!

Specificaties

materiaal Melamine
Onderstel Staal gecoat in kleur
Dikte blad 2,5 cm
Lengte 180 cm
Breedte 80 cm
hoogte 65 - 130 cm
Dynamische belasting Max. 120 kg
Bediening Manueel en via Smartphone

HEEFT U OOK HIER AAN GEDACHT?

WAT VIND JE HIERVAN?

Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95