Ga naar de inhoud

In verband met de vakantie periode is onze werkplaats gesloten van 29 juli tot en met 16 augustus. Bestellingen waarvan de levertijd binnen deze periode valt of die besteld worden in deze periode hebben een levertijd van plus 2-3 weken.

Zit sta bureau Eikenhout 200 cm met ronde hoeken

Massief eikenhout - 4 cm dik
Elektrisch verstelbaar onderstel
2 motorige aandrijving


1.485,00
Levertijd: 5-6 weken
 • check Gratis bezorging Nederland en België
 • check 60 dagen bedenktijd
 • check Gratis retourneren

Omschrijving

Zit-sta bureau: 200 cm met verstelbaar onderstel

Zit-sta bureau kopen? Dit model meet 200 cm breedte en is daarmee de ideale keuze om fijn aan te werken. Je hebt voldoende ruimte voor zowel een computer of laptop, jouw smartphone en andere apparaten die je graag bij de hand wilt hebben. Bovendien leg je daarnaast zonder problemen de papieren neer, zorg je voor het teken- en schrijfgerei of houd je andere accessoires en materialen bij de hand.

Wij helpen je op een praktische manier te werken, aan een bureau dat ook gezien mag worden als je er even geen gebruik van maakt. We gebruiken het beste hout en combineren dat met mooie stalen poten. De zwarte kleur daarvan draagt bij aan het klassieke en overtuigende karakter, dat je ook goed kunt gebruiken in een meer stoer interieur.

Wil jij de werkkamer inrichten met een zit-sta bureau of gaat het om een model dat je zelfs in de woonkamer zou plaatsen? Wij helpen je te zitten en te staan, aan een bureau dat er prachtig uitziet en alleen al daarmee uitnodigt om er voortaan nog net wat meer aan te werken.

Massief eiken bureaublad

Voor het 200 cm zit-sta bureau maken we gebruik van massief eiken. Het bureaublad is gemaakt van rustiek eikenhout van maar liefst 4 cm dik! Rustiek wil zeggen dat in het hout noestjes en scheurtjes voorkomen. Geen zorg, de scheurtjes en noestjes worden opgevuld zodat je wel het levendige karakter houdt maar niet de nadelen daarvan ondervindt. De hoeken van het bureaublad zijn bij dit bureau afgerond. Het staat erg mooi en nog een voordeel is dat het een stuk minder onprettig voelt wanneer je er een keer per ongeluk tegenaan komt.

Het is een bureau met een prachtige uitstraling, waar je heerlijk aan kunt werken. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de kenmerkende elementen van het hout mooi zichtbaar zijn, zonder dat dit je in de weg zit tijdens het werken.

200 cm en in verschillende dieptes

Het zit-sta bureau is 200 cm breed. Dat betekent dat je alle ruimte hebt om goed te kunnen werken, zonder je te hoeven laten beperken. Vind je het prettig om zoveel mogelijk materialen te hebben liggen of ruim je het juist liever op? Je kunt er gebruik van maken zoals je zelf wilt, omdat je daarvoor ruimte genoeg hebt.Uiteraard heb je zowel in de breedte als de diepte ruimte nodig. Daarom bieden we je de keuze uit drie verschillende dieptematen:

   • 80 cm
    Wil je het bureau in een kleinere kamer plaatsen? Kies voor 200 x 80 centimeter, zodat je er makkelijk achterlangs kunt blijven lopen. En
    zit je eraan te werken? Dan kan iemand anders waarschijnlijk gewoon langslopen om de rest van de kamer te gebruiken.
   • 90 cm
    Zoek je een beetje meer ruimte, zonder dat de hele kamer meteen vol staat? Dan is de 200 x 90 centimeter misschien een goede keuze. Het is een prachtig zit-sta bureau, waaraan je op een ergonomische en fitte manier kunt werken.
   • 100 cm
    Ga je voor groot? Met 200 x 100 centimeter weet je zeker dat je voldoende ruimte hebt. Zo kun je er fijn aan werken, terwijl je alle materialen, apparaten en papieren gewoon bij de hand hebt.

Verstelbaar onderstel: pas de hoogte aan

Het zit-sta bureau heeft een verstelbaar onderstel, waar je op een paar verschillende manieren gebruik van kunt maken:

   • Bediening aan de voorkant

    Je monteert de bedieningstoetsen aan de voorkant van het zit-sta bureau, zodat je er makkelijk bij kunt. Wil je het blad verhogen of verlagen? Dat doe je gewoon elektronisch en dus heel eenvoudig.

   • Mobiele app

    Download de mobiele app, waarmee je eenvoudig de hoogte van het bureau kunt bedienen. Het is ook mogelijk een zit/sta programma in te stellen waarbij je bijvoorbeeld aangeeft hoeveel calorieën je wilt verbranden. Met de app zorg je ervoor dat je fijn kunt werken en nog fit blijft ook.

Je kunt het zit-sta bureau eenvoudig instellen op de zithoogte of de stahoogte. Dus wil jij ervoor zorgen dat je regelmatig even gaat staan om verder te werken? Het is de beste manier om fit te blijven en te voorkomen dat je gedurende de dag te lang zit. Dus moet je een document uitwerken, lees je artikelen of doe je ander werk waarbij je niet hoeft te zitten? Het zit-sta bureau is dan de beste keuze om het ergonomisch verantwoord aan te pakken.

Tip: je krijgt 10 jaar garantie op het onderstel, zodat je het zit-sta bureau op een heel duurzame manier kunt blijven gebruiken.

Zit-sta bureau kopen: zelf te monteren

Het zit-sta bureau krijg je in delen geleverd, waarna je dit zelf in elkaar kunt zetten. Dat is niet moeilijk, omdat we al veel hebben voorbereid en omdat we daar natuurlijk een duidelijke beschrijving bij doen. Ga je er met z’n tweeën mee aan de slag? Je hebt het bureau waarschijnlijk binnen 20 minuten staan, om het daarna meteen even uit te proberen. En wil je liever dat wij het in elkaar zetten? Ook dat kan, vink het gewoon aan op het moment dat je de bestelling plaatst.

Jij bepaalt of we het bij je komen monteren of dat je dit zelf doet. In de beide gevallen kun je snel rekenen op een mooi massief eiken zit-sta bureau. Met z’n 200 cm breedte heb je ruimte genoeg om eraan te werken. En maak je er even geen gebruik van? Het is een mooie keuze bij jou in de werkkamer, de slaapkamer of zelfs de woonkamer. En heb je vragen over het houten zit-sta bureau met stalen onderstel? Neem contact met ons op, dan vertellen we je er natuurlijk graag meer over.

Specificaties

materiaal Massief Eiken
Onderstel Staal gecoat in kleur
Dikte blad 4 cm
Lengte 200 cm
Breedte 80 / 90 of 100 cm
hoogte 65 - 130 cm
Dynamische belasting Max. 120 kg
Bediening Manueel en via Smartphone

HEEFT U OOK HIER AAN GEDACHT?

WAT VIND JE HIERVAN?

Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95