Ga naar de inhoud

Vloerkleden

Vloerkleden máken de sfeer in de slaapkamer of de woonkamer. Goed van kwaliteit, voor warmte en een natuurlijk karakter in de ruimte. Als onderbreking van de vloer en als ideale kans om een contrast of complementerende kleur aan te brengen ten opzichte van het matras of de bank.

Het vloerkleed in de woonkamer is inmiddels een bekende keuze, die in veel interieurs krachtig bijdraagt aan de gezellige sfeer. En op zoek naar stoere vloerkleden voor in de slaapkamer? Wij zorgen er met het brede assortiment voor dat je de keuze hebt uit diverse kleuren en mooie materialen. Een vloerkleed zoals je dat elders niet zal vinden, bijvoorbeeld in grijs, naturel, wit of zwart.

Stoere kleden onder het bed

Met name het stoere vloerkleed onder het bed is de laatste jaren met een flinke opmars bezig. Het is de ideale keuze om meer sfeer te creëren in de slaapkamer. Vanuit een contrast ten opzichte van de houten bedombouw. Of als mooie aanvullende kleur bij het matras dat je hebt liggen, met daarop een van de dekbedovertrekken in een effen kleur.

Op die manier laat het kleed op de vloer zien dat je daar verschillende kanten mee op kunt. Van heel stoer tot warm en zacht, afhankelijk van de sfeer die je wilt creëren. Bekijk de mooie materialen en de verschillende kleuren. Rustig van aard, waardoor ze goed geschikt zijn voor in de woonkamer of de slaapkamer. Bij de bank, bij een luxe fauteuil of onder het bed. In de meeste gevallen laagpolig of zelfs helemaal zonder haren. Dat maakt het schoonhouden een stuk gemakkelijker, omdat er weinig tot geen stof op kan hopen tussen de kleden.

Vloerkleed kopen

Een mooi vloerkleed kopen en daarvoor op zoek naar de verschillende mooie materialen? Bekijk ze online, net als de houten bedden die we bouwen. We werken met zoveel mogelijk natuurlijke materialen, waarmee we ervoor zorgen dat je de woonkamer of de slaapkamer op een mooie manier kunt inrichten.

Bekijk de verschillende stoere vloerkleden en de andere modellen die er beschikbaar zijn. Direct bij ons uit de eigen voorraad, zodat we de verzending daarvan meteen voor je in orde kunnen maken.  Uiteraard kunnen we je meer vertellen over de beschikbare maten en de gebruikte materialen. Neem daarvoor contact met ons op, we horen graag van je over de vloerkleden, de houten bedden en de andere producten waar we aan werken.

Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95