• Gratis bezorging Nederland en België
  • 60 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren
  • Klantenservice

Houten bedden

Houten bedden

Stoer houten bed kopen

Het houten bed is stoer, eigentijds. Een bed met houten of stalen bedombouw zorgt voor een geweldige uitstraling van de slaapkamer. Gussta bouwt zwevende eiken, steigerhouten en industriële bedden: altijd met een stoere uitstraling in de best mogelijke kwaliteit.

Houten bedden met uitstraling

De houten bedden van Gussta combineren een robuuste uitstraling met het gebruik van hoogwaardige materialen. Stevig en stoer, gemaakt van hout en staal. De houten bedombouw van de bedden is sterk en stevig en komt de uitstraling van het totale bed daarmee enorm ten goede.

Bekijk zowel de houten bedden met karakter als de stoere bedden van staal, net als de lattenbodems, matrassen, nachtkastjes, vloerkleden en accessoires. Gussta staat voor stoer en een bijzonder karakter, met passie en geïnspireerd door het alledaagse.

De stoere bedden zijn duurzaam ontworpen, door ruw staal te combineren met oud geleefd hout. Nieuwe materialen met gerecycled sloophout, steigerhout en oud eiken. Een stoere, robuuste en warme sfeer in huis met het duurzame karakter van recycling.

Eiken houten bedombouw

De stoere zwevende bedden hebben een bijzondere uitstraling, waarbij de nadruk heel sterk op de bedombouw komt te liggen. De combinatie van hout en staal zorgt voor een stoer bed dat het hart vormt van de slaapkamer. Gerecycled hout met modern staal, perfect in balans in een zwevende bedombouw in eiken.

Houten bed kopen? De bedden zijn beschikbaar met een bedombouw van bijvoorbeeld 140, 160 of 180 x 200, 210 of 220cm. Kies een afwerking met een matte lak of whitewash en bekijk bovendien de hoofdborden die we kunnen meeleveren. Een nieuw bed kopen en die bovendien door ons laten monteren? Dit is al mogelijk vanaf €25.

Meer weten over deze stoere bedden met houten bedombouw?
Bel 033 20 22 0695 of stuur een bericht.

Meer aanbevolen categorieën:

Massief eiken bedden

Steigerhouten bedden

Eikenhouten bedden

Hemelbedden

Sloophouten bedden

Industriële bedden

WE HEBBEN EEN NIEUWSBRIEFBlijf op de hoogte van het laatste nieuws en speciale aanbiedingen van GUSSTA.