Ga naar de inhoud

Industriële bedden

Over onze industriële bedden

Industriële bedden, gemaakt van hoogwaardige materialen. Eikenhout of steigerhout, gecombineerd met een stalen frame voor maximale stevigheid. Een ideaal industrieel bed frame, met een stoer en vintage karakter zoals dat past binnen de rest van je interieur.

Industriële bedden met een lattenbodem, te combineren met diverse matrassen en bijpassende nachtkastjes. Een compleet bed met een industrieel karakter, voor een stoere uitstraling zoals die past bij een verder onderscheidend interieur. Maak van het bed de eye-cather van de kamer, uiteraard op basis van de afmetingen waar ruimte voor is.

Industrieel bed frame: hout met staal

Een industrieel bed frame bestaat uit een basis van hout en staal. Hout voor de zichtbare delen, waarmee het bed automatisch karakter krijgt. Met daaronder staal, om het bed zo stevig mogelijk neer te zetten. Het voorkomt teveel kraken en zorgt voor een duurzaam bed dat lang meekan. Het beste van twee werelden met een mooie vintage look.

Tip: een extra vintage look creëren met een van de industriële bedden? Kies dan voor oud eiken. Een prachtig materiaal met een heel eigen verhaal, uitstekend geschikt voor een vintage bed in de slaapkamer.

Bekijk de verschillende bedden die we kunnen bouwen. In steeds meer gevallen als 1 persoonsbed en standaard als industrieel 2 persoonsbed. Altijd op basis van goede materialen en met goed gevoel voor stijl en kwaliteit. Op die manier bouwen we bedden die gezien mogen worden, het liefst midden in de slaapkamer zodat je er niet omheen kunt.

Stoer vintage bed

De industriële bedden hebben een stoere en vintage uitstraling. Materiaal dat al een leven achter de rug heeft en in de vorm van het bed aan een tweede kan beginnen. Een mooie keuze voor in de slaapkamer, die bovendien helemaal past binnen de huidige industriële trend. Bekijk online onze bedden, die we voor je kunnen bouwen. In verschillende afmetingen en eventueel inclusief de montage op locatie. Op die manier maak je gebruik van een industrieel bed frame, waarmee je anders kiest dan het gebruikelijke. Een bed dat gezien mag worden met een mooie vintage look. Industrieel en toch uitstekend van kwaliteit, dankzij de goede materialen waar we standaard mee werken.

Houten industrieel bed kopen

Een houten industrieel bed kopen en daarvoor benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk online de bedden die we kunnen bouwen. Van hout, met een mooie vintage en industriële uitstraling. Stoere bedden uit hout, met een frame van staal om het geheel zo stevig mogelijk in elkaar te zetten. Een keuze voor pure kwaliteit, zonder daarin concessies te doen.

Meer weten over onze industriële bedden of de materialen waar we mee werken? Neem contact op, we horen graag van je.

Meer aanbevolen categorieën:
Massief eiken bedden
Steigerhouten bedden
Eikenhouten bedden
Hemelbedden
Sloophouten bedden
Houten tweepersoonsbedden
Zwevende bedden

Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95