Ga naar de inhoud

Steigerhouten bedden

Filters

Houtsoort

Levertijd

Over onze steigerhouten bedden

Een steigerhouten bed kopen? Een mooie keuze voor een robuust bed met karakter, zonder dat dit te veel hoeft te kosten. De voordelige en goedkope keuze, waarmee je toch kunt rekenen op degelijke kwaliteit.

De bedden van steigerhout zetten we op een stevige manier in elkaar, aan de hand van een hoogwaardig houten frame. Op die manier zorgen we voor een degelijk geheel, terwijl we gebruik kunnen maken van voordelig hout. Daardoor hoeft een steigerhout bed voor jou niet teveel te kosten, om daar op een goedkope manier gebruik van te maken in de slaapkamer. Netjes op maat natuurlijk, of binnen de standaardmaten die er beschikbaar zijn.

Steigerhouten bed: goed en goedkoop

Het steigerhouten bed is zowel goed als goedkoop. Een fijne combinatie, dankzij het stevige karakter van het materiaal en tegelijkertijd het voordelige karakter. Wij combineren dat vervolgens met onze mooie ontwerpen, waarmee we zorgen voor een houten bed met karakter en uitstraling. De ideale keuze voor in de slaapkamer, waarmee je ook binnen een beperkt budget zorgt voor een mooi exemplaar.

En uiteraard is het steigerhouten bed beschikbaar in verschillende afmetingen, om daar een goed matras bij uit te zoeken. Netjes in de juiste maat, zodat je heerlijk kunt slapen in een mooi bed dat ook overdag een aanwinst is voor de slaapkamer. Als robuust en stijlvol element, binnen het ontwerp waar jouw voorkeur naar uitgaat. Desgewenst alvast met de nachtkastjes, zodat alles op een mooie manier bij elkaar past.

Stoer en robuust materiaal

Je kiest met een bed van steigerhout voor een stoer en robuust materiaal, dat aan de andere kant toch niet veel hoeft te kosten. Dat betekent een fijne combinatie van ultiem slaapcomfort op een goed matras, omdat de rest van het bed niet teveel hoeft te kosten. En toch een mooie uitstraling heeft, om de slaapkamer op een geslaagde manier vorm te geven. Ontdek onze matrassen voor de houten bedden en maak daaruit een goede keuze.

Bed van steigerhout kopen

Een bed van steigerhout kopen en daarvoor op zoek naar geschikte modellen? Wij zorgen er met ieder steigerhouten bed uit de collectie voor dat je een uitstekende keuze maakt. Voor goede kwaliteit, zodat je een steigerhouten bed kunt kopen waar je lang plezier van zal hebben.

Meer aanbevolen categorieën:
Massief eiken bedden

Houten tweepersoonsbedden

Eikenhouten bedden

Hemelbedden

Sloophouten bedden

Industriële bedden

Zwevende bedden

Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95