Ga naar de inhoud

Matrassen

Filters

Soort matras

Levertijd

Hoogte

Een nieuw matras kopen

Dankzij onze brede collectie met verschillende modellen afmetingen, hardheden en comfortzones kun je gemakkelijk jouw perfecte matras vinden. Zo kun je het matras met gemak afstemmen met het bed wat je tot op heden hebt of van plan bent te kopen.

Koudschuim of pocketvering

Tijdens je zoektocht naar een matras op onze website heb je de keuze uit koudschuim en pocketvering matrassen. Ook maken een goed aantal matrassen van ons gebruik van een combinatie van beide – bijvoorbeeld een pocketvering matras met koudschuim topper. Koudschuim en pocketvering matrassen proberen beide hetzelfde te behalen, maar verschillen een klein beetje.

Onze koudschuim matrassen hebben een open celstructuur. Hierdoor ventileerd het matras uitstekend en heb je geen last van vuil, geurtjes en bacteriën die zich in warme holtes thuis maken. Om die reden is een koudschuim matras ook uitstekend voor mensen met een stofallergie of een hekel aan overtollige warmte. Bovendien heeft koudschuim een hoog aanpassingsvermogen waardoor het materiaal zich beter vormt naar je lichaam. Als resultaat ontspannen je spieren beter tijdens het slapen, heb je een betere bloedcirculatie en heb je overdag minder last van spierklachten. Door deze hoge veerkracht wordt het matras geen slachtoffer van kuilvorming, waardoor het met gemak meer dan 10 jaar mee gaat.

Pocketvering matrassen bieden grotendeels dezelfde voordelen als koudschuim matrassen. Een pocketvering matras bestaat uit een groot aantal veren die individueel verpakt zijn, waardoor ze niet tegen elkaar aanwrijven en zodoende geluid maken. Over het algemeen geldt dat meer veren gelijk staan aan meer comfort. Tussen de veren zit ruimte, waardoor het matras een holle kern heeft, wat er voor zorgt dat het matras snel kan ademen om geurtjes en vocht te voorkomen. Wel is het zo dat pocketvering matrassen door de holle ruimtes kwetsbaarder zijn voor stofophoping in de kern dan koudschuim matrassen.

Het ideale matras voor jouw bed

Een matras uitkiezen kan nog al lastig zijn. Het ene matras is voor de ene persoon te hard en voor de ander juist weer veel te zacht. Ook qua materiaal en structuur valt er veel te twisten – vooral op het gebied van een koudschuim matras tegenover een pocketvering matras. Wij helpen je graag bij het vinden van het matras dat perfect bij jou past. Zo houden wij bijvoorbeeld rekening met uw specifieke wensen en mogelijke allergiën die ook wel eens een rol kunnen spelen bij het maken van de juiste keuze. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag bij het vinden van het matras van je dromen!

Het lastigste van het kiezen van een matras blijft natuurlijk dat je ze niet via een webshop uit kunt proberen. Natuurlijk kun je je rigoreus inlezen, maar wij raden doorgaans aan om het matras voor alle zekerheid te proberen. Wij zien je graag tijdens een showroom afspraak zodat je met gemak en raadpleging onze matrassen uit kunt proberen in combinatie met een rustiek houten bed.

Matras kopen

Ben je overtuigd en wil je graag een matras kopen voor bij je (houten) bed? Dat kan gewoon via de webshop! Je kunt dan kiezen uit een groot aantal afmetingen zodat het matras straks perfect in jou bed past. Ook kun je bij de meeste matrassen de hardheid kiezen, waarbij je de keuze kunt hebben uit een zachte, medium of harde variant.

We helpen je ook graag bij het verder aankleden van je gezellige slaapkamer. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij ons beddengoed, of bij onze accessoires die jou helpen de sfeer te creëren waar je naar zoekt.

Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95