Ga naar de inhoud

Beddengoed

Een dekbedovertrek kopen

Kies uit een breed assortiment met mooie ontwerpen. In effen en in mooie patronen, in alle kleuren die mooi kleuren in de slaapkamer. Tweepersoons of voor een twijfelaar, net als je zoekt naar een model voor een 1-persoonsbed.
Let op: stem de maat voor de dekbedovertrek af op de maat van het dekbed dat je gebruikt. De ideale maat voor een 1-persoonsbed is 140×200/220. Voor een 2-persoonsbed gebruik je 240×200/220 en voor twee losse dekens op een 2-persoonsbed gebruik je twee keer 140×200/220.
Wij maken het je graag gemakkelijk om online de verschillende dekbedovertrekken te vergelijken en daar een mooie keuze uit te maken. Online te bestellen, gewoon bij ons uit de eigen voorraad. We gaan er meteen voor je mee aan de slag, zodat je jouw bestelling snel in huis hebt.

Tweepersoons overtrekken op het bed

De tweepersoons dekbedovertrekken bestel je eenvoudig online, om daar snel jouw bed mee op te maken. Het is verstandig om die wel eerst een keer te wassen. Op die manier kun je de stof voorbereiden op het eerste gebruik op jouw bed. Dat komt de levensduur van een dekbedovertrek flink ten goede, zodat je daar langer op een mooie manier gebruik van kunt blijven maken.
En wil je ook de rest van de kamer op een mooie manier inrichten en aankleden? Combineer de kleur van de dekbedovertrekken dan met een van de vloerkleden op de grond. Of zorg voor een interessant contrast, zodat je spanning creëert in de slaapkamer. Ten opzichte van het mooie houten bed dat je hebt staan. Een dekbedovertrek tweepersoons of een model in eenpersoons, afhankelijk van de grootte van het matras en het dekbed dat je daarop hebt liggen.

Dekbedovertrekken bestellen

Een van de dekbedovertrekken bestellen? Dat kan eenvoudig online, wij hebben de modellen voor je op voorraad. Gemaakt van mooie materialen en beschikbaar in diverse kleuren, zodat je daar op je gemak een keuze uit kunt maken.
Gebruik ze op onze houten bedden, waarmee je die op een mooie manier op kunt maken. Een combinatie van bijvoorbeeld katoen voor een dekbedovertrek met het natuurlijke karakter en de uitstraling van het hout. Een gouden combinatie, waarmee je het bed op kunt maken zoals in een luxe hotel waar je van droomt. Maar dan gewoon bij jou in de slaapkamer, dus bestel meteen online.

Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95