Ga naar de inhoud

In verband met de vakantie periode is onze werkplaats gesloten van 29 juli tot en met 16 augustus. Bestellingen waarvan de levertijd binnen deze periode valt of die besteld worden in deze periode hebben een levertijd van plus 2-3 weken.

Hemelbedden

Over onze hemelbedden

Een hemelbed kopen en daarvoor op zoek naar een mooi model? Wij zorgen er met de verschillende hemelbedden bij ons uit de collectie voor dat je daar zelf een keuze uit kunt maken. Goed van kwaliteit, want gemaakt van stevig hout.

Je hebt de keuze uit massief eikenhout, oud eiken en het goedkopere steigerhout. In alle gevallen zorgen we voor een degelijke constructie, zodat je daar in ieder geval geen omkijken naar hebt. Met voldoende gedroogd hout, waardoor je ook minder last zal hebben van het ‘werken’. Op die manier zit het hout stevig in elkaar, terwijl je minder last hebt van kraken.

Houten hemelbed: het middelpunt in de slaapkamer

Een houten hemelbed plaatsen bij jou in de slaapkamer? Je kunt dat online kopen, waarbij wij zorgen voor een mooi model van hout. Dat op een degelijke manier in elkaar zit, net als ieder ander houten bed dat we bouwen. Op die manier zorgen we voor een mooie keuze in de slaapkamer, die stevig in elkaar zit en beschikt over het bijzondere karakter zoals we dat kennen van dit materiaal.

En zoek je daar een matras bij? Ook daarvoor heb je online de keuze uit een aantal verschillende materialen. Voor een mooi hemelbed dat je online kunt kopen. Gemaakt van hout en desgewenst in elkaar gezet door onze monteurs, waarvoor je slechts een kleine meerprijs betaalt.

Houten hemelbed: stevig en sierlijk

Zoek je naar een stevig en sierlijk bed, bijvoorbeeld voor op de eigen slaapkamer? We bouwen jongensbedden en hemelbedden, zodat je met het hout werkelijk alle kanten op kunt. Wij zorgen voor de hoge kwaliteit en een bed op maat, terwijl jij daarvoor automatisch een scherpe prijs betaalt.

Houten hemelbed kopen

Een houten hemelbed kopen en daarvoor op zoek naar de specialist? Wij gaan er voor je mee aan de slag en houden je netjes op de hoogte van onze werkwijze en natuurlijk de levering op jouw adres. Wil je meer weten over een houten hemelbed of de andere bedden bij ons uit de collectie? Neem contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over. Of maken we de bestelling meteen voor je in orde.

Meer aanbevolen categorieën:
Massief eiken bedden

Steigerhouten bedden

Eikenhouten bedden

Houten tweepersoonsbedden

Sloophouten bedden

Industriële bedden

Zwevende bedden

Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95