Ga naar de inhoud

Massief eiken bedden

Filters

Merk

Houtsoort

Materiaal

Levertijd

Over onze massief eikenhouten bedden

Een van de massief eiken bedden kopen? Een massief eiken bed is een prachtige keuze in de slaapkamer. Gemaakt van de beste materialen en alleen al daarom een uitstekende keuze. Beschikbaar in verschillende afmetingen, voor een 1- of 2-persoonsbed.
Goed gedroogd om ‘werken’ tot een minimum te beperken en bovendien voorzien van een stevige stalen constructie. Om het bed bij een aantal modellen optisch te laten zweven, zodat het om meerdere redenen het stralende middelpunt van de slaapkamer is. De massief eiken bedden zijn een kunstwerk op zich, los van het feit dat ze in combinatie met het juiste matras heerlijk slapen.

Massief eikenhouten bedden: het beste materiaal

De massief eikenhouten bedden zijn gemaakt van de beste materialen. Voor een optimale stevigheid, een mooie stoere uitstraling en bovendien een heerlijk slaapcomfort. Het is het beste dat de houten bedden te bieden hebben, gecombineerd in een stoer ontwerp. Met een mooi robuust karakter, voor het stralende middelpunt van de slaapkamer.

Uiteraard heb je de keuze uit verschillende modellen, net als wanneer je zoekt naar een geschikt matras. We kunnen je daar bovendien goed over adviseren, zodat je met de massief eiken bedden een uitstekende keuze maakt.

Voor 1 of 2 personen

Een massief eiken bed kopen en daarvoor benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de houten tweepersoonsbedden, om daar op je gemak een keuze uit te maken. Altijd op basis van de best mogelijke kwaliteit, zodat je een zowel duurzame als voor je slaapcomfort uitstekende keuze maakt. Met het oog op de toekomst, in een bed waar je jaren in kunt blijven slapen.

Massief eiken bed kopen

Een van de massief eiken bedden kopen en daarvoor op zoek naar de specialist? Wij bouwen de bedden zelf. Daardoor kunnen we je er van alles over vertellen en is er uiteraard maatwerk mogelijk. Voor een bed volledig naar jouw wensen, zodat je daar heerlijk in zal slapen.

We maken gebruik van eikenhout van de beste kwaliteit. En desgewenst van oud eiken, voor nog meer karakter in het ontwerp. Netjes gedroogd tot 12% vochtigheid, waardoor je zo min mogelijk last hebt van ‘werken’. Op die manier zijn de massief eiken bedden een uitstekende keuze, voor een prachtig bed bij jou in de slaapkamer.

Meer aanbevolen categorieën:

Houten tweepersoonsbedden

Steigerhouten bedden

Eikenhouten bedden

Hemelbedden

Sloophouten bedden

Industriële bedden

Zwevend houten bedden

Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95