• Gratis bezorging Nederland en België
  • 60 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren

Houten tweepersoonsbedden

Houten tweepersoonsbedden

Uw Houtenbedden Specialist

Een houten 2 persoonsbed kopen en daarvoor op zoek naar het grootste assortiment? We zijn jouw specialist in houten bedden. Met diverse stoere en robuuste ontwerpen, voor het stralende middelpunt bij jou in de slaapkamer.

Het 2 persoonsbed van hout is om meerdere redenen een uitstekende keuze. De bedden zijn gemaakt van de beste materialen en zien er prachtig uit. Bovendien kunnen we die netjes op maat voor je maken. Voor matrassen die je al hebt liggen of die je er ook bij wilt kopen.

Tip: zelf niet handig met hout? Voor een kleine meerprijs komen we het houten 2 persoonsbed gewoon voor je in elkaar zitten. Zodat jij er niet mee aan de slag hoeft.

Houten bed: tweepersoons

Het houten bed tweepersoons kopen? Beschikbaar in 160×200 en in 180×200, net als in 160×210 of 180×210. Op die manier kies je eenvoudig voor de afmetingen die precies aansluiten bij het matras dat je hebt liggen of het matras dat je wilt kopen.

Wij zorgen ervoor dat je gebruik kunt maken van het houten bed, dat bij je past. Met een goede keuze uit de matrassen, zodat het ook daar niet aan zal liggen. Op die manier kun je rekenen op een heerlijke nachtrust, terwijl het bed er overdag voor zorgt dat je pure stijl met een bijzonder karakter in de slaapkamer hebt staan. Het is de combinatie van die elementen die onze klanten over de streep trekt.

2-persoons in diverse afmetingen

Uiteraard is het houten 2 persoonsbed er in verschillende afmetingen. Voor de tweepersoonsbedden kun je gebruik maken van de standaardmaten zoals hierboven. Net als van een houten bed in 200x200cm of juist in 140x200cm. Is de slaapkamer wat compacter of heb je juist flink de ruimte? Wij helpen je de goede keuze te maken, zowel met de bedden van eikenhout als met die van steigerhout.

2 persoonsbed van hout kopen

En een 2 persoonsbed van hout kopen? Dat kan gewoon online, door aan te geven naar welk bed je voorkeur uitgaat. We vertellen je er graag meer over, net als over de montage die we voor je kunnen doen als we het bed komen brengen. Op die manier koop je een houten 2 persoonsbed van topkwaliteit, voor een zo scherp mogelijke prijs.

Meer aanbevolen categorieën
Massief eiken bedden
Steigerhouten bedden
Eikenhouten bedden
Hemelbedden
Sloophouten bedden
Industriële bedden
Zwevende bedden