Ga naar de inhoud

Houten tweepersoonsbedden

Filters

Houten tweepersoonsbedden

Wil je graag een houten tweepersoonsbed kopen en ben je daarvoor op zoek naar een onderscheidend assortiment? Wij zijn jouw specialist op het gebied van houten bedden met diverse stoere en robuuste ontwerpen die het karaktervolle middelpunt van jouw slaapkamer zullen zijn.
Een tweepersoonsbed van hout is om meerdere redenen een uitstekende keuze. Onze bedden zijn gemaakt van nieuw of oud massief hout van hoogwaardige kwaliteit. Het oude hout heeft de test der tijd al doorstaan. Zo heeft het hout van onze bedden eerder bijvoorbeeld gefungeerd als een klassiek houten huisje in de Noorse bergen, of het hout heeft bijvoorbeeld gediend als het onderstel van een stoomtrein. Het hout heeft door zijn geschiedenis tekenen van het leven overgehouden in de vorm van scheurtjes en noesten die het hout een levendige en vooral stoere uitstraling geven.

Houten tweepersoonsbedden in diverse maten en stijlen

Wij zijn best trots op ons brede aanbod van massief houten tweepersoonsbedden. Wist je dat wij deze bedden in verschillende standaarmaten en met verschillende opties kunnen leveren? Enkele van de bedden die wij aanbieden, vind je hieronder:

  • Tweepersoonsbed 140 x 200 hout
  • Tweepersoonsbed 160 x 200 hout
  • Tweepersoonsbed 180 x 200 hout

Indien je gaat voor een van de bovenstaande standaardformaten, dan kun je ook voor een aantal extra opties kiezen. Zo is ons houten tweepersoonsbed met lades erg populair! Ook een houten bed met nachtkastjes behoort tot de mogelijkheden. Zo slaap jij straks in een bed dat precies voldoet aan jouw wensen.

Daarnaast kun je bij de meeste bedden kiezen voor één van onze afwerkingen die het hout beschermt tegen vlekken en vocht. Daarbij kunnen de afwerkingen in een geheel andere tint. Een wit houten bed of een zwart houten bed zijn ook mogelijk. Ook de kleuren (donker)bruin en grijs behoren tot de opties. Behoud je liever de natuurlijke kleur van het hout? Dan kan het bed ook afgewerkt worden met matte lak die dezelfde bescherming biedt, zonder dat de kleur wordt aangetast.

Interesse in een houten bed met stalen details? Dan heb je voor het staal de keuze uit de kleuren zwart, wit, blauwgrijs, groengrijs en industrieel (een echte metaal kleur).

Op zoek naar advies of de maatwerk mogelijkheden bespreken?

We helpen je graag bij het vinden van je droombed en staan klaar om je wensen en interesses te bespreken tijdens een showroom afspraak, waar je de bedden ook direct in het echt kunt bekijken. Zo kun je zeker zijn van een juiste keuze. Zit het houten tweepersoonsbed van jouw dromen er dan toch niet tussen, maar weet je wel wat je wilt? Geen probleem! Wij zijn dol op maatwerk en gaan graag met je in gesprek om jouw droombed te realiseren.

Online bestellen? Houd rekening met de volgende zaken!

Wil je graag een tweepersoonsbed van Gussta bestellen? Dat kan eenvoudig via onze eigen website. Houd er dan wel rekening mee dat de bedden exclusief lattenbodems en matrassen worden geleverd. Direct een compleet bed bestellen met matras en lattenbodem? Ook deze vind je in onze webshop. Door ons gevarieerde aanbod kun je met gemak jouw complete droombed via onze website samenstellen. Wanneer de bestelling is geplaatst gaan wij aan de slag om er een schitterend bed van te maken waar je altijd heerlijk in zult slapen. Door onze productie in Nederland zijn wij flexibel en kunnen snel leveren. Niet in een paar dagen uiteraard omdat het geen voorraad product is. Houd er rekening mee dat het enkele weken kan duren voordat je bed af is, dit komt omdat wij het bed maken op basis van de specifieke wensen. Het hout moet nog bewerkt worden in onze werkplaats zodat je precies het bed krijgt dat jij hebt samengesteld.

Al onze houten tweepersoonsbedden worden op maat gemaakt in Nederland. Dit houdt in dat wij op basis van jou individuele wensen aan de slag gaan met de vervaardiging van het tweepersoonsbed. Ook kun je zelf kiezen of je het houten tweepersoonbed met of zonder hoofdbord wilt en welke kleur olie of lak er gebruikt moet worden. Zo koop je bij ons altijd jouw droombed.

De houten tweepersoonsbedden worden gemaakt van eikenhout, oud eiken, steigerhout of oude grenen balken. We hebben het niet in onze collectie op de website maar notenhout behoort ook tot de mogelijkheden.

Wij staan voor kwaliteit. Daarom werken we met robuuste materialen en geven wij maar liefst 3 jaar garantie op onze houten tweepersoonsbedden. Bij een gegronde klacht zullen we geen voorrijkosten in rekening brengen, en bieden we je een gratis reparatie of vervanging aan.

Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95