• Gratis bezorging Nederland en België
  • 60 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren

Houten tweepersoonsbedden

Houten tweepersoonsbedden

Uw Houten bedden specialist

Wil je een tweepersoonsbed kopen en ben je daarvoor op zoek naar het grootste assortiment? We zijn jouw specialist in houten bedden. Met diverse stoere en robuuste ontwerpen, voor het stralende middelpunt bij jou in de slaapkamer. Het 2 persoonsbed van hout is om meerdere redenen een uitstekende keuze. De bedden zijn gemaakt van de beste materialen en zien er prachtig uit. We helpen je graag bij het vinden van je droombed en staan dan ook klaar om een bed op maat voor je te maken. Voor matrassen die je al hebt liggen of een nieuw matras die je er ook bij wilt kopen.

Tip: zelf niet handig met hout? Voor een kleine meerprijs komen we het houten 2 persoonsbed gewoon voor je in elkaar zitten. Zodat jij er niet mee aan de slag hoeft.

Houten bed: tweepersoons

Een tweepersoonsbed kopen? Beschikbaar in 160×200 en in 180×200, net als in 160×210 of 180×210. Op die manier kies je eenvoudig voor de afmetingen die precies aansluiten bij het matras dat je hebt liggen, en als je op zoek bent naar een bed met matras, kun je ook bij ons terecht. Door ons gevarieerd aanbod aan matrassen kun je met gemak een bed met matras bestellen.

Wij zorgen ervoor dat je gebruik kunt maken van het houten bed dat bij je past, met een goede keuze uit de matrassen, zodat het ook daar niet aan zal liggen. Op die manier kun je rekenen op een heerlijke nachtrust, terwijl het bed er overdag voor zorgt dat je pure stijl met een bijzonder karakter in de slaapkamer hebt staan. Het is de combinatie van die elementen die onze klanten over de streep trekt.

2-persoons in diverse afmetingen

Uiteraard is het houten 2 persoonsbed er in verschillende afmetingen. Voor een tweepersoonsbed kun je gebruik maken van onze standaardmaten zoals hierboven. Zo kun je het bed vinden wat perfect in jouw slaapkamer past, of je nou een compacte kamer hebt of juist een flinke ruimte. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bed met de afmeting 200x200cm of  in 140x200cm. Kom je er niet uit? Dan helpen wij je de goede keuze te maken, zowel met de bedden van eikenhout als met die van steigerhout.

2 persoonsbed van hout kopen

En een 2 persoonsbed van hout kopen, misschien wel met matras en lattenbodems erbij? Dat kan gewoon online, door aan te geven naar welk bed je voorkeur uitgaat. We vertellen je er graag meer over, net als over de montage die we voor je kunnen doen als we het bed komen brengen. Op die manier koop je een houten 2 persoonsbed van topkwaliteit, voor een zo scherp mogelijke prijs. Meer aanbevolen categorieën: Massief eiken bedden Steigerhouten bedden Eikenhouten bedden Hemelbedden Sloophouten bedden Industriële bedden Zwevende bedden