Ga naar de inhoud

Zwevend Massief eiken Balkenbed Blind

Bouten niet zichtbaar
Massief eikenhout - 14 cm dik
Afwerking in diverse kleuren

1.375,00
Levertijd: 4-5 weken
  • check Gratis bezorging Nederland en België
  • check 60 dagen bedenktijd
  • check Gratis retourneren
  • check Betaling bij aflevering
  • check Maatwerk mogelijk
  • check Handmade in Holland
  • check In showroom

Zwevend Massief eiken Balkenbed Blind

Bouten niet zichtbaar
Massief eikenhout - 14 cm dik
Afwerking in diverse kleuren

Binnenmaat


Hoofdbord


Afwerking


Montage

1.375,00

Omschrijving

Zwevend eikenhouten balken bed

Wil je echt iets bijzonders in de slaapkamer dan is dit massief eiken balken bed zeker een optie. Een heerlijk bed dat er ook nog geweldig uitziet. Het rustieke eiken met mooie kleurschakeringen, noesten en scheuren geeft een heel eigen karakter aan het bed. En nog handig ook die massieve balken om je kop koffie op te zetten. We hebben er voor gekozen om de hoekverbinding van onderaf te maken. Aan de bovenzijde loopt de balk gewoon door. Daardoor krijgt het bed een strakke uitstraling.

Al het hout wordt terug gedroogd om te zorgen voor een minimale werking van het eikenhout. De balken gaan daarvoor lange tijd in een droogkamer. Daarna worden de ruwe eiken balken eerst bekantrecht en terug geschaafd naar de juiste maat om vervolgens verder bewerkt te worden.

Door een solide stalen constructie binnenin lijkt het bed te zweven. Niet geheel onbelangrijk, de stalen draagconstructie zorgt er voor dat de kans op kraken van het hout is uitgesloten. Het bed is zo gemaakt dat er ook elektrische bedbodems in kunnen. Het bed wordt geleverd exclusief lattenbodems. Deze zijn los bij te bestellen. Heb je reeds bestaande lattenbodems die je in het bed wilt plaatsen, neem dan even contact met ons op. Het onderstel is zo gemaakt dat de maximale inlegdiepte (14 cm) van de ombouw benut kan worden voor lattenbodems en matras.

Het Hoofdbord

Het eiken bed is optioneel leverbaar met een massief eiken hoofdbord (zoals afgebeeld). Het hoofdbord is opgebouwd uit drie eiken planken van maar liefst 4 cm dik en staat iets schuin naar achteren geplaatst. De totale hoogte met hoofdbord vanaf de grond gemeten wordt dan 83 cm.

Montage

Het bed wordt in delen geleverd en is eenvoudig zelf te monteren. Met z’n twee heb je het bed zwevend en wel in 30 minuten staan.
Wil je liever dat wij het in elkaar zetten dan kan dat. Het enige wat je dan moet doen, is de optie “montage laten uitvoeren” aanvinken en wij doen de rest. De balken zijn behoorlijk zwaar. Als de balken een trap op moeten, kan het zijn dat de monteur hulp nodig heeft om de balken door het trapgat naar boven te krijgen.

Specificaties

hout Rustiek eiken
Dikte 14x14 cm
Buitenmaat Binnenmaat + 28 cm
Hoogte bed ombouw 35 cm
Hoogte hoofdbord 83 cm
Inlegdiepte 14 cm
Ruimte onder het bed 21 cm

HEEFT U OOK HIER AAN GEDACHT?

WAT VIND JE HIERVAN?

Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95