Ga naar de inhoud

Sloophouten bedden

Filters

Houtsoort

Levertijd

Over onze sloophouten bedden

Een sloophout bed kopen of benieuwd naar de mogelijkheden daarmee? Wij maken er gebruik van om unieke houten bedden te ontwerpen en te bouwen. Goed van kwaliteit, niet in de laatste plaats dankzij het stalen frame dat we ervoor gebruiken.

Op die manier ontstaat er een mooi bed van sloophout of steigerhout. Een mooi, voordelig en bovendien natuurlijk materiaal. Drie eigenschappen die zorgen voor een unieke keuze in de slaapkamer, als stralende middelpunt. Vol karakter en met een robuuste uitstraling, twee elementen die je bij veel andere bedden niet zomaar zal vinden.

Wil je een bed van steigerhout kopen? Wij laten je zien wat er mogelijk is met sloophout. Voor de bedombouw zelf, net als voor de nachtkatjes en het hoofdbord die je daarbij kunt bestellen. Volledig afgestemd op jouw wensen of in een van de standaardmaten, afhankelijk van waar je naar op zoek bent.

Sloophout en steigerhout voor het bed

Bedden van sloophout bekijken en daarmee inspiratie opdoen voor bij jou in de slaapkamer? Op basis van lattenbodems, zodat je er een matras op kunt leggen en het geheel er prachtig uit zal zien. Je kunt online een bed van steigerhout kopen en op die manier gebruik maken van het sloophout van goede kwaliteit.

Een voordelig alternatief voor eiken, dat ook een mooi karakter heeft. Het is wat dat betreft niet vreemd dat het sloophout bed de laatste jaren flink aan populariteit wint. Een natuurlijk materiaal in de slaapkamer. Met karakter, bijvoorbeeld om de donkere kleuren op een mooie manier tot leven te laten komen.

Sloophout bedden kopen

Een van de sloophout bedden kopen of daarmee op je gemak inspiratie opdoen? We maken het je graag gemakkelijk, vanuit ons uitgebreide assortiment. Beschikbaar in 160×200 en in 180×200, net als in de langere lengtematen en natuurlijk helemaal op maat als je andere afmetingen zoekt.

Bekijk online de houten bedden van sloophout en de modellen in eiken of in oud eiken. We laten je op die manier graag zien wat er mogelijk is, gecombineerd met een stalen constructie voor de stevigheid. Soms zwevend boven de grond, maar altijd op basis van degelijkheid met een mooi robuust en stoer karakter. En heb je vragen over het sloophout dat we voor de bedden gebruiken? Neem contact met ons op, dan vertellen we je er natuurlijk graag meer over

Meer aanbevolen categorieën:
Massief eiken bedden
Steigerhouten bedden
Eikenhouten bedden
Hemelbedden
Zwevende bedden
Industriële bedden
Houten tweepersoonsbedden

Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95