Ga naar de inhoud

Eiken houten bedden

Filters

Houtsoort

Materiaal

Levertijd

Merk

Over onze eikenhouten bedden

Een van de eikenhouten bedden kopen? Een mooie keuze voor goede kwaliteit. Met karakter en een robuuste uitstraling, waardoor het bed om meerdere redenen een uitstekende aankoop is. Een mooi model in de slaapkamer en bovendien een bed om heerlijk in te slapen.

Op die manier zorgen we voor een eiken houten bed dat voldoet aan alle wensen. Een eikenhouten bed van hoge kwaliteit, terwijl je daar ondertussen toch een scherpe prijs voor betaalt. Dat zijn de elementen die we combineren, waarmee je op een voordelige manier toch kiest voor de hoogste kwaliteit.

Eikenhouten bedden: hoogste kwaliteit

Onze eikenhouten bedden zijn gemaakt van de beste materialen, waarmee je kiest voor de hoogste kwaliteit. Het gaat op die manier om niets dan het beste, als we voor je werken aan een houten bed. Voor een bed dat jaren mee kan en er ondertussen voor zorgt dat je iedere avond op een heerlijk ontspannen manier in slaap kunt vallen.<br

En uiteraard kun je het eiken houten bed combineren met een van de mooie matrassen. Ook uitstekend van kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Voor een ideale combinatie van verschillende onderdelen, die er samen voor zorgen dat je de perfecte nachtrust zal hebben.

Robuust en stoere bedden

Heb je een van de robuuste en stoere bedden op het oog? De kans is groot dat het gaat om onze eikenhouten bedden. Wij zijn de specialist in houten bedden, die we door middel van een stalen constructie zelfs optisch kunnen laten zweven. Het bed lijkt boven de grond te zweven. Dat zorgt voor een unieke uitstraling van de bedden, terwijl de kamer optisch groter lijkt en je die bovendien een stuk gemakkelijker schoon kunt houden. Drie belangrijke voordelen van een zwevend bed, al zijn ook de andere eikenhouten bedden natuurlijk zeer de moeite waard.

Eiken houten bed kopen

Een eikenhouten bed kopen en daarvoor op zoek naar advies door onze specialisten? We kunnen je bijvoorbeeld meer vertellen over het ‘werken’ van het hout. En hoe we ervoor zorgen dat we dat voor je tot een minimum beperken. Zodat je minder last hebt van kraken, omdat er sprake is van een stevig bed waar je zo min mogelijk omkijken naar hebt. Een van de eikenhouten bedden kopen? Dat kan eenvoudig online, waarna wij het bed voor een kleine meerprijs voor je in elkaar kunnen komen zetten.

Meer aanbevolen categorieën:

Massief eiken bedden

Steigerhouten bedden

Tweepersoonsbedden

Hemelbedden

Sloophouten bedden

Industriële bedden

Zwevende bedden

Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95