Oud eikenhouten bed Rough
Materiaal:  Oud eiken barnwood
Hoogte: 38 cm

Zwevend bed doorleefd oud eikenhout


Zwevend bed gemaakt van oud eiken barnwood. De eiken balken zijn soms wel meer dan 100 jaar oud. De sporen van de jaren in het hout geven het bed een stoer karakter. Ooit als schuur nu dan eindelijk zijn rust gevonden als bed. Een mooi tweede leven. De oude eiken planken worden geborsteld. Het ruige en verweerde in het hout blijft  behouden. Het oude eiken komt uit Oostenrijk voor de rest puur Nederlands product.


Het bed wordt standaard geleverd exclusief lattenbodems.


Hoofdbord


Optioneel is het bed leverbaar met een hoofdbord van 78 cm of 98 cm hoog. Afgbeeld met een hoofdbord van 98 cm. De hoogte van het hoofdbord wordt gemeten vanaf de grond tot de bovenkant van het hoofdbord


Afwerking bed


Het bed kunnen we afwerken met een blanke twee componenten lak. Daarmee is het hout beschermd en blijft de oorspronkelijke kleur van het hout zoveel mogelijk behouden.


Nachtkastje oud eiken


De oud eiken nachtkastjes aan het bed (zoals opde foto) zijn in dezelfde stijl gemaakt als het bed. Deze nachtkastjes zijn apart bij te bestellen.


Montage bed


Het bed wordt in delen geleverd en is eenvoudig zelf te monteren. Met z'n twee heb je het bed zo staan. Wil je liever dat wij het in elkaar zetten dan kan dat. Je hoeft dan alleen de optie aan te vinken en wij doen de rest.

€ 995,00
Levertijd: 4-5 weken
Binnenmaat
- +
  • ✓ Gratis bezorging Nederland en België
  • ✓ 60 dagen bedenktijd
  • ✓ Gratis retourneren
  • ✓ Betaling bij aflevering
  • ✓ Maatwerk mogelijk
  • ✓ Handmade in Holland
Het bed in het echt bekijken? Plan een afspraak in onze showroom. > Maak afspraak