Ga naar de inhoud

2 persoonsbed: in de master bedroom of op de tienerkamer

person

gussta

calendar_month 02/08/2017

Het 2 persoonsbed is heerlijk ruim en daarmee een fijne keuze voor thuis, zowel in de master bedroom als bijvoorbeeld op de tienerkamer. Al een specifieke ruimte op het oog en vooral benieuwd naar de breedtematen die er beschikbaar zijn? We kunnen het bed zelfs op maat maken, waardoor u helemaal nergens aan gebonden bent.

Zowel in de master bedroom als in de tienerkamer is het houten bed voor 2 personen een mooie keuze. Onder het bed zit een stevige stalen constructie. Die is aan de buitenkant niet of nauwelijks zichtbaar. Daardoor lijkt het bed te zweven, terwijl er ondertussen sprake is van flinke versteviging die helpt de levensduur te verlengen.

Bijvoorbeeld 160 of 180cm

Het 2 persoonsbed van hout is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, afhankelijk van hoeveel ruimte u in de slaapkamer heeft. Is de slaapkamer wat kleiner of bent u toch van plan om er vooral alleen in te gaan slapen? Dan is een breedte van 160cm waarschijnlijk al voldoende. Dit is ruim genoeg om vrij te kunnen bewegen en levert zelfs geen problemen op als er een keer iemand blijft slapen.

Wilt u samen goed in het 2 persoonsbed van hout kunnen slapen? Dan is het de moeite waard om gebruik te maken van 180cm. Dit is net wat breder, waardoor u voorkomt dat u tegen elkaar aan zal draaien of rollen tijdens het slapen. Het is de bredere maat voor een bed voor 2 personen, waar we onder andere in Nederland steeds beter aan wennen.

En wilt u het liever nog breder hebben als het gaat om het houten bed? Dat is uiteraard ook geen probleem. Wij kunnen het bed in iedere breedtemaat bouwen, waardoor u zelfs naar 200cm of verder kunt gaan.

Mogelijk in iedere gewenste breedte

Het houten bed voor 2 personen kunnen we bouwen in iedere breedtemaat. Er is sprake van de stevige constructie onder het bed, zodat u zich ook daar geen zorgen over hoeft te maken. We kunnen u voorbeelden laten zien van de bredere bedden en u uiteraard meer vertellen over de mogelijkheden op dat gebied.

Gaat het om een 2 persoonsbed voor in de tienerkamer of in de master bedroom? We zorgen er in de beide gevallen voor dat we een mooi bed maken. Met het robuuste karakter van een natuurlijk materiaal zoals hout. In de maat die u wenst. Op die manier bouwen we een 2 persoonsbed dat volledig aan uw wensen voldoet.

Bed van hout kopen: 2 persoons

Een bed van hout kopen? Het 2 persoonsbed vormt een uitstekende keuze. Beschikbaar in een aantal verschillende modellen, waar u bij onze bedden op uw gemak een keuze uit kunt maken. Zoek naar de meest stoer ogende bedden of kies een exemplaar met een warme uitstraling. Wij zorgen ervoor dat u voor het 2 persoonsbed standaard kunt rekenen op het gebruik van de beste materialen.

 

 

Voorgestelde blogs


Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95