Ga naar de inhoud

Houten bedombouw laten maken: zo werkt het

person

gussta

calendar_month 16/02/2017

De houten bedombouw zorgt voor een stoere en robuuste uitstraling. Het bed heeft karakter en kan zowel een van de standaardmaten als een afwijkende maat hebben. Gussta maakt de bedombouw zelf en maakt daarvoor bewust gebruik van hoogwaardig eiken. Dat betekent een degelijk bed van uitstekende kwaliteit, dat een lange tijd mee gaat.

Bedden van hout bestellen

Je hebt bij Gussta de keuze uit verschillende houten bedombouwen, beschikbaar in diverse standaardmaten. Bovendien kun je een maatwerk houten bed bestellen. Welke variant je ook kiest, het is de eerste stap waarin je aangeeft in welk bed jij de komende jaren ontspannen in slaap wilt vallen en weer fris wilt ontwaken.

Bekijk de verschillende bedden van hout, zoals de Hippo Fat Bed of Stealh. Het zijn stuk voor stuk stoere bedden dankzij de bedombouw van hout. Op basis van jouw keuze gaan we voor je aan de slag en werken we met hoogwaardige materialen.

Bedombouw laten maken

Je kunt de bedombouw laten maken die jij op het oog hebt, we bouwen die op bestelling. Zodra je de bestelling voor het bed van hout plaatst gaan we daarmee aan de slag aan de hand van de gewenste maten die je opgeeft. Zoek je naar een bedombouw 180 x 200 of gaat je voorkeur uit naar de grotere maat bedombouw 180 x 210cm? Je kunt dit eenvoudig online doorgeven.

Van de standaardmaten hebben we een paar bedombouwen van hout op voorraad, waardoor we die vaak sneller kunnen leveren. Een maatwerk houten bed bouwen we vanaf het moment dat je die bestelt. We gaan er mee aan de slag en houden je doorlopend op de hoogte van de voortgang. Je weet op die manier goed waar je aan toe bent en wanneer je de eerste keer in het bed van hout zal kunnen slapen.

Transport voor de bedombouw

Zodra we de bedombouw in 180 x 200, 180 x 210 of een andere maat naar wens hebben gemaakt melden we die aan bij de transporteur. Die maakt vervolgens een afspraak jouw model en de andere houten bedden in Nederland af te leveren.

Je kunt het houten bed gewoon zelf in elkaar zetten, als je dat samen doet hoeft dat niet moeilijk te zijn. Liever laten doen? Voor een kleine meerprijs komen we het houten bed bij je in elkaar zetten, zodat je daar ontspannen op in slaap kunt vallen.

 

Voorgestelde blogs


Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95